İkimizin Yerine 286. bölüm özeti izle - 20 Haziran İkimizin Yerine 286. yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 286. bölümü heyecanla bekleniyor. İkimizin Yerine 286. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? 20 Haziran Çarşamba İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak? İkimizin Yerine izleyicilerine özel yeni bölüm detayları sizlerle...

İkimizin Yerine 286. bölüm özeti izle - 20 Haziran İkimizin Yerine 286. yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 19.06.2019 12:17:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine'nin 286. bölümü heyecanla bekleniyor. Hint dizileri arasında en çok izlenen ve reyting listelerinde en üst sıralarda yer alan dizi olmayı başaran İkimizin Yerine 286. bölümüyle 20 Haziran Çarşamba günü ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 286. bölüm özetini ve fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 286. bölümde neler olacak? Sorularının yanıtını araştırıyor.

İkimizin Yerine, heyecanlı sahneleriyle haftanın 7 günü Kanal 7 ekranlarında yayınlanmayı sürdürüyor. İkimizin Yerine'de 285. bölümde Jagdish, Shiv sayesinde hapisten kurtuluyor. Anandi'nin kına töreni, Sanchi'nin hareketleri ve Dadisa'nın bayılmasına karşın büyük bir görkemle tamamlanıyor. 

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM - 285. BÖLÜMDE NELER OLDU?


İkimizin Yerine 285. bölümüyle 19 Haziran Salı günü ekranlardaydı. Anandi'nin kına töreninin ardından Jagdish'in Shiv tarafından hapisten kurtarılması da ev ahalisini sevindirdi. Buna en çok da torununu içten içe özleyen ve düşünen Dadisa sevindi.

Anandi'yi içten içe kıskanan Shiv'in kız kardeşi Sanchi ise kına töreninde yaptıkları nedeniyle ailesi tarafından tepki gördü. Anandi her şeye rağmen Shiv ile düğününe bir adım daha yaklaşmaktan memnun. 

İKİMİZİN YERİNE 286. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI MI?


İkimizin Yerine 286. bölümüyle 20 Haziran Perşembe günü saat 16.10'da yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 286. bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. Ancak henüz İkimizin Yerine 286. bölüm fragmanı ve özeti yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR