İkimizin Yerine 286. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 20 Haziran Perşembe yeni bölümü

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 286. bölümüyle, 20 Haziran Perşembe günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 286. bölümünü merakla bekleyen dizi severler, İkimizin Yerine 286. bölüm fragmanı ve özeti izlemek için harekete geçti.

İkimizin Yerine 286. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 20 Haziran Perşembe yeni bölümü
Yayın Tarihi: 19.06.2019 00:05:00

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine dizisi, 286. bölümüyle 20 Haziran Perşembe günü ekranlarda! Sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin izleyicileri İkimizin Yerine 286. bölüm özeti ve fragmanı izlemek için harekete geçti. Bu yazımızda İkimizin Yerine 286. bölüme dair tüm detayları ve son bölümde yaşananları mercek altına aldık.

Anandi ile Shiv düğünü arasındaki tüm engellerin ortadan kalkmasının ardından artık her şey yolunda ilerliyor. Anandi'nin gelin kınası yapılıyor. Kına töreninde Shiv'in kız kardeşi Sanchi'nin tavırları ve hareketleri biraz tatsızlık yaratsa da asıl olay babaanne Dadisa'nın bayılması oluyor! Dadisa, Anandi'nin evlenmesine sevinirken, bir yandan da aklı Jagdish'te kalıyor. Shiv'e attığı iftira yüzüne hapse giren Jagdish'i düşünen Dadisa, belli etmese de onun adına üzülüyor.

İKİMİZİN YERİNE 285. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İkimizin Yerine 285. bölüm 19 Haziran Çarşamba günü Kanal 7 ekranlarındaydı. Dizi severler yine İkimizin Yerine'ye kilitlendi. Anandi'nin kına töreni yapıldı. Sanchi'nin Anandi ile Jagdish'i taklit eden hareketleri kına töreninde soğuk yeller esmesine neden olurken, yine de tatsızlıkların ardından tören tam gaz devam etti. 


Dadisa bayıldı ve herkesi korkuttu! Aklı Jagdish'te kalan Dadisa, Anandi'nin kına töreninde bir anda bayıldı ancak daha sonra hemen kendine geldi. Shiv, valiyle konuşarak Jagdish'in serbest kalmasını sağlıyor! Dadisa ve Anandi de bu duruma seviniyor. Jagdish, Shiv sayesinde eve geri dönüyor.

İKİMİZİN YERİNE 286. BÖLÜM ÖZETİ İZLE



İKİMİZİN YERİNE 286. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine 286. bölümüyle 20 Haziran Perşembe günü saat 16.10'da yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 286. bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. Ancak henüz İkimizin Yerine 286. bölüm fragmanı ve özeti yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR