İkimizin Yerine 275. bölüm fragmanı 9 Haziran - İkimizin Yerine son bölüm izle

Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan İkimizin Yerine 275. bölüm fragmanı yayınlandı. İkimizin Yerine 9 Haziran 275. bölüm izle. İkimizin Yerine son bölüm izle. İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine 275. bölüm fragmanı 9 Haziran - İkimizin Yerine son bölüm izle
Yayın Tarihi: 8.06.2019 16:18:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 275. bölümüyle 9 Haziran Pazar günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 275. bölüm fragmanı da yayınlandı. İkimizin Yerine izleyicileri, yeni bölümde neler olacağını merak ederken Son bölümde neler olduğunu ve yeni bölüm fragmanının detaylarını merak ediyorlar. 

İkimizin Yerine 275. bölümünün fragmanından yola çıkarak sizlere yeni bölüm rehberini oluşturduk. İkimizin Yerine son bölümü izlemek isteyen dizi severler bu yazımızı okuyarak hem geçmiş bölüm hemde yeni bölümle ilgili tüm bilgilere sahip olabilecekler.


İKİMİZİN YERİNE 275. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Jagdish ve Shiv arasında fark edilemeyen bir çatışma vardır. Birbirlerine karşı açıkça söylemeseler de Jagdish ve Shiv Anandi konusunda bir türlü anlaşamamaktadırlar. Jagdish pişmanlık ve öfkesiyle başbaşayken Shiv de kaybetme korkusunu üzerinden bir türlü atamamaktadır. Jagdish ve Shiv 275. bölümde karşı karşıya gelecekler mi? İkili arasında soğuk rüzgarlar esiyor...

Anandi'nin Shiv'le ilişkisi dolu dizgin büyürken Jagdish'i unutmaya başlamıştır. Anandi her an Shiv'le bir gelecek hayal ettiğini ifade ederken Jagdish artık geride kalmıştır. Jagdish ise hem Anandi hem de öz ailesi tarafından yalnızlığa itilmiştir. Hırsızlık yaparak köyü birbirine katan Jagdish, evinden yemek çaldığı köylünün işlerini yoluna koyarak ona bir iyilik yapar. Bu sayede de köylülerden takdir toplar. Shiv'in karşısına bu takdirlerle çıkar. 

Shiv ile Jagdish arasındaki büyük savaş fırtına koparacak mı? İkimizin Yerine 275. bölümüyle 9 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Kanal 7 ekranlarında olacak, kaçırmayın...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR