İkimizin Yerine 273. bölüm fragmanı izle Kanal 7 Haziran Cuma

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine, 273. bölümüyle ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 273. Bölüm fragmanı yayınlandı izle. Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi İkimizin Yerine 273. bölümüyle 7 Haziran Cuma ekranlarda olacak.

İkimizin Yerine 273. bölüm fragmanı izle Kanal 7 Haziran Cuma
Yayın Tarihi: 6.06.2019 19:39:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük Hint dizisi İkimizin Yerine, 273. bölümüyle 7 Haziran Cuma günü Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine 273. bölüm fragmanı yayınlandı. İkimizin Yerine 273. bölüm fragmanını izlemek isteyen ve yeni bölümü merak eden dizi severler İkimizin Yerine dizisi yeni bölümünü araştırmaya başladılar. İkimizin Yerine 273. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 273. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

Kanal 7 ekranlarında her gün gün içi kuşağında yayınlanan "İkimizin Yerine" isimli Hint dizisi, Türk seyircisi tarafından yakından takip ediliyor. Öyle ki Hint filmlerinin ülkemizdeki en büyük başarılarından biri haline gelen "İkimizin Yerine" Kanal 7 ekranlarında reyting anlamında da başarılı bir grafik çiziyor. Dizinin 273. bölümü heyecanla bekleniyor.

İKİMİZİN YERİNE DİZİSİ 273. BÖLÜMDE NELER OLACAK? FRAGMANI İZLE.


İkimizin Yerine 273. bölüm 7 Haziran Cuma günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümüyle ilgili ayrıntılar fragmandan yola çıkarak sizler için hazırladık...

Jagdish, bir evden yemek çalarken hırsızlık üzerinde yakalanacak mı? Ev sahibinin bir anlık uyanmasıyla Jagdish zor duruma düşer ve tavayla ev sahibinin kafasına vurarak bayıltır. Ev sahibi hastaneye kaldırılır, durumu ağırdır. Köylüler bu arada Jagdish'i tam olarak göremeseler de birbirlerine hırsızı tarif ederler. Jagdish bu durumdan bir hayli huzursuzluk duyar.

Anandi ise Dadisa'ya öfkelidir. Anandi, evlenmekten vazgeçer! Shiv ile evlenmekten vazgeçen Anandi, Dadisa'ya bir ders vermenin peşindedir. Dadisa ise geçmişte Shiv'i Anandi'ye kötülediğini hatırlar. Dadisa, yaptıklarından dolayı büyük utanç duyar. 

İkimizin Yerine 273. bölümüyle 7 Haziran Cuma günü saat 16.00'da Kanal 7 ekranlarında olacak. İkimizin Yerine dizisi yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal 7 de izleyicisiyle buluşuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR