İkimizin Yerine 25 Temmuz 321. Bölüm Fragmanı İzle - İkimizin Yerine 321. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7 ikimizin Yerine 25 Temmuz yeni bölümü araştırılmaya başlandı. İkimizin Yerine 321. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 321. bölümde neler olacak? Anandi affedilecek mi? Jagdish Ganga'yla mı Sanchi'yle mi evleniyor?

İkimizin Yerine 25 Temmuz 321. Bölüm Fragmanı İzle - İkimizin Yerine 321. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yayın Tarihi: 23.07.2019 22:56:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 321. bölümü ile 25 Temmuz Perşembe günü izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine tutkunları, yeni bölüm fragmanını ve özetini merak ediyor. İkimizin Yerine 321. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 321. bölümde neler olacak? Bu sorular yanıt arıyor... Haberimizde sizler için hazırladık.

İkimizin Yerine 321. bölüme geçmeden önce son bölümde neler yaşandığına bakalım... İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde "Anandi-Shiv" evliliğine dair önemli bir olay yaşandı! Anandi'nin babaannesi Dadisa, zamanında Umri'nin kızıyla Shiv'in evlenmesine engel olmuştur. Shiv'in kızı ile evlenmemesi nedeniyle kaderiyle oynandığını aktaran Umri, bütün nefretini Anandi'ye kusar, Sanchi de olanları ailesine yetiştirir. Shiv'in annesi Anandi'ye öfkelenir. 

İKİMİZİN YERİNE 321. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 




İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde Anandi, suçlu ilan edilir! Anandi ile Shiv evliliği bir kurgu mudur? Sanchi, Anandi'ye bu ithamla söz söylerken, Shiv Anandi'yi savunur. Shiv'in teyzesi Anandi'ye güvenmektedir. Öte yandan Jagdish, Ganga ile yakınlaşır. Ama Sanchi de sürekli Jagdish'le görüşmekte ve ondan etkilenmektedir. Jagdish kiminle evlenecek? Anandi, tekrardan mutlu günlerine geri dönecek mi?

İKİMİZİN YERİNE 321. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 321. bölümü 25 Temmuz Perşembe günü saat 16.10'da yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 321. bölüm fragmanını araştırsa da yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yukarıdan İkimizin Yerine 321. bölüm özetini izleyebilirsiniz, fragman ise yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan paylaşacağız.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR