İki Yabancı 11. bölüm fragmanı izle - İki Yabancı 5 Ağustos yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi İki Yabancı'nın 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi severler, İki Yabancı dizisi yeni bölümünde neler olacak? İki Yabancı dizisi yeni bölüm fragmanı neler var? Sorularının yanıtını araştırıyordu. Sizler için hazırladık...

İki Yabancı 11. bölüm fragmanı izle - İki Yabancı 5 Ağustos yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Yayın Tarihi: 3.08.2019 00:43:00

Kanal 7 ekranlarında yeni başlayan İki Yabancı dizisi 11. bölümüyle 5 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak! Dizi severler şimdiden İki Yabancı 11. bölümünü araştırmaya başladı. İki Yabancı 11. bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu haberimizde iki Yabancı 11. bölüm analizimizi sizler için hazırladık...

İki Yabancı dizisi içe dokunan senaryosuyla dikkatleri çekmeyi başardı. Hafta içi her gün yayınlanan İki Yabancı dizisinin yeni bölümleri izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. İki Yabancı 11. bölümü de önümüzdeki hafta, 5 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak.

İKİ YABANCI 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 




"Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan hikâyesinin konu edildiği İki Yabancı’nın bu bölümünde Kumud, babasının fabrikası için teslim edilecek kumaşları almaya kasabaya gider. Saras’ta kasabada dolaşırken Kumud’u görür. Aniden çıkan arbede de Kumud’u kurtarır.

Kasabada çıkan isyanla tüm dükkânlar kapanır ve ulaşım araçları durur. Kumud’u çıkan arbedenin arasından kurtaran Saras onun yanından biran olsun ayrılmaz. Araba bulamayan Saras ve Kumud onca yolu yürüyerek gelir. Ancak Guman’ın söyledikleri Kumud’un annesine ağır gelir ve Kumad’a tokat atar. Vidya ve Duppa bu olay üzerine Guman’a kızar. Saras ise Kumud’a aralarındaki inkâr edilemez bir çekim gücü olduğunu söyler. Saras’ın söyledikleri Kumud’un kafasını karıştırır. Saras ise bir türlü Hindistan’dan ayrılacak gücü bulamaz."

İki Yabancı dizisi 11. bölümüyle 5 Ağustos Pazartesi, saat 22.50'de yayınlanacak. Şimdiden iyi seyirler dileriz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR