İhtiyaç sahiplerine 945 TL ödeme yapılacak! Bu ödeme her ay yapılacak! Hemen başvuru yapın!

Ülkemiz, mağdur ve ihtiyaç sahibi olan kişilere yardım etmekte asla geri durmuyor. Özellikle Avrupa ülkeleri ile kıyaslama yapıldığı zaman mutlak surette ülkemizin muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmekte ne kadar üstün olduğu apaçık bir şekilde görülebiliyor. Devlet, Korona virüs döneminde

İhtiyaç sahiplerine 945 TL ödeme yapılacak! Bu ödeme her ay yapılacak! Hemen başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 7.07.2020 21:37:00

Ülkemiz, mağdur ve ihtiyaç sahibi olan kişilere yardım etmekte asla geri durmuyor. Özellikle Avrupa ülkeleri ile kıyaslama yapıldığı zaman mutlak surette ülkemizin muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmekte ne kadar üstün olduğu apaçık bir şekilde görülebiliyor. Devlet, Korona virüs döneminde milyonlarca vatandaşımıza kayıtsız ve şartsız bir şekilde yardım etti.

Ayrıca sunduğu cazip kredi fırsatları ile yüksek miktarlı acil nakit ihtiyaçları için avantajlar sağlamış oldu. Şimdi ise başlatmış olduğu yardım programı ile beraber başvuru yapan vatandaşlarımızın tamamına 945 TL ödeme yapıyor. Bu ödemelerin tamamı devlet tarafından karşılıksız ve her ay düzenli bir şekilde yapılıyor. Öncelik olarak her zaman vatandaşlarımızın başvuru yapması, ihtiyaç sahibi olması, herhangi bir gelire sahip olmaması gerekiyor. Eğer başvuru yapan bir kişi artık mağdur durumda değil ise o durumda ödemeleri kesiliyor. Ancak ödemeler her ayın on beşinde Ziraat Bankası hesabına yapılıyor. Ülkemiz bu ödemeyi çok uzun bir süredir yapıyor. Ancak kimsenin bu yardım miktarından haberi yok. İşte tüm ayrıntılar…

Ülkemizin ne kadar sosyal bir devlet olduğu Korona virüs döneminde açık bir şekilde ortaya çıktı. Özellikle Korona virüs salgını ortasında mağdur olan tüm vatandaşlara yapılan yardımlar, ücretsiz izin yani kısa çalışma ödenekleri, işsizlik ödenekleri, 1000 TL Pandemi sosyal destek ödemeleri ve 10 bin TL kamu bankaları bireysel temel ihtiyaç destek kredisi gibi ödemeler yapıldı. Bu yapılan ödemelerin tamamı sosyal devletimizin sosyal olanaklarından vatandaşlarımızın faydalanabilmesi amacı ile yapıldı. Bu kapsamda başlatılan en iyi yardım programı ise 945 TL’lik düzenli maaş ödemesi yardımıdır. Bu ödemelerden tüm vatandaşlarımızın faydalanabilmesi mümkün olmadığı gibi başvuruların bir kısmının hızlı bir şekilde reddedildiği belirtilmektedir. Çünkü yapılacak olan ödemelerin tamamı her ayın on beşinde Ziraat Bankası hesabına yapılacaktır. O nedenle eğer aşağıda yazacağımız tüm başvuru koşullarını karşılıyorsanız hemen başvuru yapmanızda fayda var. Vatandaşlarımızın büyük bir bölümü bu yardım programından habersiz olduğu için şu ana kadar bu yardım programından faydalanabilen toplam kişi sayısı sadece 3 bin 890 kişidir.


KİMLERE 945 TL MAAŞ VERİLİR?

Bu ödeme her ay düzenli bir şekilde yardım programı kapsamında yapılacağı için önceliğin her zaman muhtaç ve yardıma ihtiyacı olan kişilerin arasından seçilmesi gerekmektedir. O nedenle normal şartlarda çalışan ve bir gelir elde eden kişilerin bu yardım programından faydalanabilmesi mümkün değildir. 945 TL maaş için aşağıdaki şu şartların tamamı karşılanması gerekmektedir:
  • T.C. vatandaşı olmak
  • 50 yaşın üzerinde olmak
  • Daha önce sigortalı bir şekilde çalışmış olmak
  • Şu an çalışamıyor olmak (İş kazası, meslek hastalığı, normal hastalık sebebi ile)
  • Yan gelire sahip olmamak (Kira, ticari taksi gibi)
Eğer bu şartları karşılıyorsanız hemen aşağıdaki yol ile başvuru yapmanız gerekmektedir. Bu ödemeler tek seferlik değil her ay düzenli bir şekilde vatandaşın banka hesabına yatırılacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Bu ödemelerden yararlanabilmek için tüm şartları karşılayan kişilerin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmakta olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yapmak gerekiyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, her ilçede bulunmaktadır. Eğer yerini bilmiyorsanız hemen kaymakamlığınızı arayarak yerini öğrenebilir ve “945 TL maaş” ödemesinden yararlanabilmek adına başvurularınızı yapabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR