Icardi'nin hayatı tehlikede!

Galatasaray'da fırtınalar estiren Mario İcardi sosyal medyayı salladı. Icardi'ye dikkat edin!

Icardi'nin hayatı tehlikede!
Yayın Tarihi: 24.08.2023 18:44:00

Çıktığı her maçta jeneriklik gol atan, Galatasaray'lıların sevgilisi, Süper Lig'in en değerli topçusu Mario İcardi sadece sahayı değil sosyal medyayı sallamaya da devam ediyor.

Sadece sarı kırmızılıların değil hakkında Beşiktaş ve Fenerbahçelilerin de tweetler attığı Icardi çılgınlığı sürüyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran, Aşkın Olayım editlerinin hakkını veren Icardi bu sene daha da çoştu.

Transfer sezonunda sarı kırmızılı camiada kalarak büyük bir sevinç yaşatan Icardi için bu sezon o kadar etekili olamaz yorumları yapılmıştı. Ancak Icardi bu sezon daha da adından söz ettirdi. Çıktığı her maçta yüksek performansı ile harikalar yaratan jeneriklik goller atan Icardi rakip taraftarları da ağlatmaya devam ediyor.


"BU ADAMI BİRİ KAÇIRSIN"

Twitter'da Icardi rüzgarı devam ediyor. Icardi için Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarların attığı tweetler gündem oldu. Rakip takım taraftarları Icardi için mizahı yüksek tweetler attı. Bazı yüksek takipçili Fenerbahçe'li ve Beşiktaş!lı taraftar hesapları "Ulan yeter be adam durul artık", "Bu herif bizi mahvedecek", "O kadar büyütmeyin arada kadro dışı kalmalı (not Galatarasaylıyım)", "Bu adamı kaçırmamız gerek"  yorumları yapıldı.

Yapılan yorumlar sonrası Icardi için sarı kırmızılı camia "Icardi'yi pamuklara sarıp sarmalamalıyız, Icardi'ye dikkat edin bu adam grip bile olsa dünyanın en iyi doktorları getirilmeli, bu adamın hayatına dikkat edin" yorumları yapıldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR