İbrahim Erkal kimdir? İbrahim Erkal nasıl öldü? Kaç çocuğu var

İbrahim Erkal'ın ölümünün üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen acısı hala taze. Eşi Filiz Erkal'ın geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda eşinin proje albümü vasiyeti ünlü şarkıcının sevenlerini hem üzdü hem de heyecanlandırdı. Peki İbrahim Erkal kimdir? İbrahim Erkal nasıl öldü? Kaç çocuğu var?

İbrahim Erkal kimdir? İbrahim Erkal nasıl öldü? Kaç çocuğu var
Yayın Tarihi: 24.09.2019 11:01:00

İbrahim Erkal kimdir? İbrahim Erkal ölüm nedeni neydi? Kaç çocuğu var? her yerde aranmaya başladı. 11 Mayıs 2017 tarihinde hayatını kaybeden sevilen sanatçı İbrahim Erkal, müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk da yapmıştı. 41 yaşında talihsiz bir kaza ile hayatını kaybeden Erkal, ölümden sonra da hiç unutulmadı ve hala da anılmaya devam ediyor.

Merhum sanatçının eşi Filiz Erkal'ın geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda eşinin proje albümü vasiyetinin olduğunu açıklamıştı. Filiz Erkal, eşinin şarkılarını Cengiz Kurtoğlu, Demet Akalın, Hakan Altun ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin okumasını istediğini ölmeden önce bir kağıda yazdığını söyledi. Böylelikle bir kez daha gündeme gelen İbrahim Erkal aramızdan neden ayrıldı? İbrahim Erkal'ın hayatı çok merak edildi. İşte detaylar...



İBRAHİM ERKAL KİMDİR? NASIL ÖLDÜ?

10 Ekim 1966 tarihinde Erzurum doğumlu olan İbrahim Erkal, ilkokuldan itibaren bağlama, mandolin ve flüt çalarak kendi kendine müzik yapmayı öğrendi. Liseden sonra da nota ve solfej dersi alan Erkal, Ankara'ya giderek burada sahneye çıkmaya başladı.

1994 yılında Tutku adıyla çıkarttığı albümüyle büyük bir kitle yakalayan İbrahim Erkal, albümden elde ettiği başarının ardından sahnelere geri döndü.

1996'nın temmuz ayında çıkardığı "Gönlünüze Talibim" albümündeki "Unutmayacağım" ve "Canısı" şarkılarının kazandığı başarıyla müzik dünyasına adını kazıyan sanatçı, ardından adını şarkılarından alan Canısı ve Sırılsıklam dizilerinde de boy gösterdi.

2003 yılında Filiz hanım ile hayatını birleştiren Erkal'ın, kızları Dilara Hatice 2004'te, oğulları Erenalp ise 2005'te dünyaya geldi. Erkal'ın küçük kızı Elif Su ise ünlü sanatçının ölümünden 12 gün önce doğdu.




Evinin otoparkında tansiyonu düşünce dengesini kaybeden ve düşen İbrahim Erkal, yere kafasını vurarak beyin kanaması geçirdi. 12 Nisan'da tedavi altına alınan Erkal, 11 Mayıs 2017'de ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Ölümünün üzerinden 2 yıl geçen İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Hanım geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda; çocuklarıyla yeni eşyalarla yeni bir eve taşındığını İbrahim Bey'den de yalnızca önemli şeyler sakladığını söyledi. Eşinin ölümünün ardından İbrahim Erkal'ın proje albümü vasiyetini bulduğunu ilk kez açıkladı. 



DEMET AKALIN'IN GÖZLERİ DOLDU

Geçen gün eşi Okan Kurt ile Tarkan konserine giden Demet Akalın ise, muhabirlerin İbrahim Erkal'ın vasiyetinden bahsetmesiyle şok oldu. Merhum sanatçının şarkısını söylemesi istediğini duyar duymaz gözleri dolan Demet Akalın, Erkal'ı çok sevdiğini söyleyerek sohbeti bitirdi. 

DEMET AKALIN'DA SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Proje albümünü duyan Demet Akalın bugün "şarkıyı hemen yollasınlar hiç zaman kaybetmeden ilk okuyan ben olmak istiyorum." dedi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR