Hümeyra Kadın dizisinin yeni sezon tanıtımda görüldü! Kadın yeni sezon ne zaman başlıyor

Fox TV'nin çok sevilen dram dizisi Kadın'ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Kadın 3. sezona dahil olan Hümeyra'nın ilk kez göründüğü fragmanda Bahar'ın değişimi ise herkesi şaşırttı. Peki Kadın yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezonda hangi oyuncu olmayacak? İşte detaylar...

Hümeyra Kadın dizisinin yeni sezon tanıtımda görüldü! Kadın yeni sezon ne zaman başlıyor
Yayın Tarihi: 10.09.2019 09:54:00

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan Kadın mayıs ayında sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Yaz boyu ekranlara gelmeyen dizinin çekimleri de geçtiğimiz hafta başladı. Herkes Kadın yeni sezon ne zaman başlayacak derken dün akşam Kadın 3. sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Hümeyra Kadın dizisinin yeni sezon tanıtımında ilk kez göründü. Bu anlarla iyice heyecanlanan izleyiciler ise Kadın yeni sezonda neler olacak? Kadın 3. sezon yayın tarihi belli oldu mu? aramaya başladı. Biz de sizler için tüm bu detayları araştırdık bulduk.

Kadın yeni sezon fragmanında büyük bir değişim geçiren ve hikayesini anlatmak için sahneye çıkan Bahar ve ailesini görüyoruz. Ailesinden kastımız ise Enver Dede, çocuklar ve Ceyda. Öte yandan Ceyda'nın yanında da diziye yeni katılan Hümeyra oturuyor. 

Bahar'ın zor hayatını anlattığı anlarda “Ben bir kadınım, savaşırsam mutlaka kazanırım!” diyerek başka kadınlara da ilham oluyor. 

İŞTE KADIN YENİ SEZON FRAGMANI:




KADIN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kadın yeni sezon ne zaman başlayacak henüz bilemiyoruz çünkü fragmanda sadece yakında ibaresi kullanıldı bir tarih verilmedi. Ancak çekimleri tüm hızıyla devam eden dizi önümüzdeki ya da sonraki hafta ekranlara geri dönecektir. 

KADIN YENİ SEZON HANGİ OYUNCU AYRILDI?

Kadın 3. sezon tanıtımında Enver'in yanında Hatice'yi göremeyen izleyiciler ise Kadın yeni sezon Hatice olmayacak mı? sorusunu aramaya başladı. Çünkü sezon finalinde Sarp, Hatice, Bahar ve Arif'in içinde bulunduğu araba kaza yapmış, geçtiğimiz haftalarda Kadın dizisinden önemli bir oyuncunun ayrılacağı açıklanmıştı.

Haliyle tahminlere başlayan izleyicilerin olmayacağını düşündüğü isimler Sarp ve Hatice olmuştu. Ancak normalde hep Enver'in yanında gördüğümüz Hatice'nin fragmanda olmaması ölenin o olduğunu düşündürdü. 

Kadın yeni sezon yakında Fox TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR