Hindistan Ay'a iniş yapıyor Barış Özcan canlı yayınlıyor

Ünlü Türk youtuber Barış Özcan, Hindistan'ın 6 Eylül akşamı Ay'a inişini kanalından canlı olarak yayınlıyor! Hindistan, Ay'a iniş yapan 4. ülke oluyor! Hindistan Uzay ajansı canlı izle. Barış Özcan, Hindistan'ın tarihe geçecek Ay'a ineceği yayını kanalından canlı olarak yayınlıyor!

Hindistan Ay'a iniş yapıyor Barış Özcan canlı yayınlıyor
Yayın Tarihi: 6.09.2019 23:50:00

Ünlü Türk youtuber Barış Özcan, Hindistan'ın 6 Eylül akşamı Ay'a inişini kanalından canlı olarak yayınlıyor! Hindistan, Ay'a iniş yapan 4. ülke olacak! Hindistan, astronotlu uzay aracını, biraz sonra Ay'a indirecek. Hindistan aya başarıyla iniş yapabilecek mi? Ay gezegenine Hindistan başarılı bir iniş gerçekleştirebilecek mi?

Türk youtuber Barış Özcan, Hindistan Televizyonlarından canlı yayınlanan tarihi anları, kendi kanalından canlı olarak yayınlıyor ve simultane çeviri ile takipçileriyle paylaşıyor. Şu anda Hindistan Uzay Ajansı'nda Hindistan Başbakanı'nın da katılımıyla büyük bir tören gerçekleşiyor. Biraz sonra Hint uzay aracı Ay'ın yüzeyine iniş yapacak! 

Hindistan Ay'a İniş Yapan 4. Ülke Oluyor Barış Özcan Yayınlıyor




Türk youtuber Barış Özcan, kendi Youtube kanalından Hindistan'ın Ay'a iniş yapacağı tarihi anları kendi youtube kanalından naklen yayınlıyor. Bakalım Hindistan başarılı şekilde Ay'ın yüzeyine iniş yapabilecek mi? 

Hint Uzay Aracıyla Bağlantı Kesildi 

Hindistan'ın Ay'a gönderdiği araçla iletişim kesildi ancak şuan için tekrar iletişim sağlanabileceği söyleniyor! Heyecan dorukta! Bakalım Hindistan, Ay'a iniş yapan 4. ülke olabilecek mi?




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR