Hercai dizisinin yayın tarihi belli oldu! İşte Hercai yeni sezon başlayacağı tarih

ATV'nin çok sevilen dizisi Hercai'nin 2. sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Birkaç gün önce de yeni sezonunun ilk tanıtımı yayınlanan Hercai'nin ne zaman başlayacağı belli oldu. Peki Hercai yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Hercai dizisinin yayın tarihi belli oldu! İşte Hercai yeni sezon başlayacağı tarih
Yayın Tarihi: 24.08.2019 16:53:00

Yapımını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai geçen sezonun son çeyreğinde başlamasına rağmen cuma akşamlarına damgasını vurdu. Reytingleriyle dengeleri alt üst eden dizi mayıs ayında sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Yeni sezon hazırlıkları geçtiğimiz hafta başlayan Hercai'nin yayın tarihi belli oldu. Haliyle Hercai yeni sezon ne zaman? her yerde aranmaya başladı. 

Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün paylaştığı dizide Mardin'in köklü aileleri Şadoğlu ve Aslanbeyler arasında bulunan husumetten doğan bir aşkı konu ediniyor. Mardin'in eşsiz manzaraları ve şairane oyunculuklarıyla herkesin gönlüne taht kuran Hercai büyük bir heyecanla bekleniyor.




HERCAİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Büyük bir heyecanla beklenen Hercai yeni sezon 13 Eylül Cuma akşamı başlıyor. Senaryo ekibinin değiştiği Hercai'nin ikinci sezonunda hikaye ilk bölümler kadar kuvvetli olacak mı hep birlikte göreceğiz.



Hercai sezon finalinde neler oldu?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan’dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey’in müdahalesiyle karşılaşır. Sonunda Reyyan’ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran’la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat’ın, Gönül’ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir.

Diğer yandan Azat’la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.

Hercai 13. bölümüyle 13 Eylül cuma akşamı ATV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR