Hercai 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Hercai 2. sezonda tüyoları ve başlayacağı tarih

ATV'nin geçtiğimiz sezonun son çeyreğinde başlayan ve cuma akşamlarının dengesini alt üst eden dizisi Hercai'nin 2. sezonu için geri sayım başladı. Dün de 13. bölüm fragmanı yayınlanan Hercai yeni sezonda neler olacak? Ne zaman başlayacak? çok merak ediliyor. İşte Hercai 2. sezonda tüyoları...

Hercai 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Hercai 2. sezonda tüyoları ve başlayacağı tarih
Yayın Tarihi: 7.09.2019 11:20:00

ATV'nin Mia Yapım imzalı cuma dizisi Hercai'nin 2. sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İlk sezonuna mayıs ayında 12 bölümle veda eden dizinin yeni sezonuna sayılı günler kaldı. Heyecan dolu tanıtımlar peş peşe gelirken, Hercai yeni sezon ne zaman başlıyor çok merak ediliyor. Öte yandan dün de Hercai 13. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla iyice meraklanan izleyiciler Hercai 2. sezonda neler olacak? her yerde aramaya başladı. Biz de Hercai yeni sezonla ilgili tüm tüyoları ve başlayacağı tarihi sizler için derledik.

Çekimleri Mardin'de yapılan dizinin başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü paylaşıyor. İddialı bir oyuncu kadrosu olan dizi gerek senaryosu gerek hikayeyi geçirmesiyle herkesten tam not alıyor. 



Hercai 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!


Hercai yeni bölüm fragmanında Reyyan ve Miran'ın bebekleriyle mutlu halleri herkesi mest etti. Reyyan'ın bebeğini kucağına aldığı sahnede izleyiciler mutluluktan havaya uçarken, Azize Aslanbey'in gelişi ve bebeği kucağına alışı herkesin hevesini kursağında bıraktı. Öte yandan tanıtımın bir dikkat çeken tarafı ise yeni sezon yayın tarihinin duyurulması oldu. Peki Hercai yeni sezon ne zaman başlıyor?

Hercai yeni sezon hangi tarihte başlayacak?

İkinci sezonu büyük bir heyecanla beklenen Hercai 13. bölümüyle 20 Eylül cuma akşamı ATV ekranlarında olacak.



Hercai sezon finalinde neler oldu?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan’dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey’in müdahalesiyle karşılaşır. Sonunda Reyyan’ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran’la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat’ın, Gönül’ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir.

Diğer yandan Azat’la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR