Her Yerde Sen'e bomba transfer! Beste Kökdemir geliyor

Fox TV'nin reyting rekorları kıran yaz dizisi Her Yerde Sen cuma akşamları ekranlara geliyor. Her bölümüyle olay yaratan dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. İşte detaylar...

Her Yerde Sen'e bomba transfer! Beste Kökdemir geliyor
Yayın Tarihi: 6.09.2019 16:59:00

Fox ekranlarının Karga Seven Pictures imzalı yaz dizisi Her Yerde Sen yeni bölümleriyle cuma akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. her bölümüyle reyting rekorları kıran ve çok konuşulan Her Yerde Sen'e yeni bir oyuncu daha katıldı. Bu akşam 12. bölümüyle ekranlara gelen dizinin önümüzdeki bölümlerine genç ve güzel bir oyuncu dahil oldu.



BESTE KÖKDEMİR HER YERDE SEN'E GELİYOR

Son olarak Kalbimin Sultanı adlı dizide boy gösteren ve bir dönem Metin Hara ile yaşadığı aşkla gündeme oturan 26 yaşındaki güzel oyuncu Beste Kökdemir, Her Yerde Sen'in kadrosuna dahil oldu. Dizide Eylül adlı karaktere hayat verecek olan Beste Kökdemir kimdir? çok merak edildi.




Beste Kökdemir Kimdir?

29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop'ta doğup büyüyen Beste Kökdemir, çocukluğundan beri hep İstanbul'a gelmek istemiş. Ardından Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünü kazanan Kökdemir, internete koyulmasına izin verdiği fotoğraflarla oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Tatlı Küçük Yalancılar, Not Defteri, Kalbimin Sultanı gibi dizilerde boy gösteren ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen Beste Kökdemir kendine çok güveniyor.

Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan Beste Kökdemir şimdi de Her Yerde Sen dizisinde Eylül karakterine hayat verecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR