Her Yerde Sen 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her Yerde Sen Son bölümde neler oldu?

FOX TV ekranlarının yeni yaz dizisi Her Yerde Sen 2. bölümü 21 Haziran Cuma akşamı ekranlardaydı. Her Yerde Sen 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Peki Her Yerde Sen 3. bölümünde neler olacak? Demir ile Selin'in inatçılıklarıyla dolu yeni bölümü sizler için araştırdık...

Her Yerde Sen 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her Yerde Sen Son bölümde neler oldu?
Yayın Tarihi: 21.06.2019 17:31:00

FOX TV ekranlarında yeni başlayan Her Yerde Sen dizisi, 2. bölümüyle bu akşam, 21 Haziran Cuma akşamı izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Söz dizisinde "Bahar" karakteriyle izlediğimiz güzel oyuncu Aybüke Pusat ile Furkan Andıç'ın yer aldığı Her Yerde Sen dizisi, 2. bölümüyle izleyicisinden tam not almayı başardı. Her Yerde Sen dizisinin 3. bölümü araştırılmaya başlandı.

Dizi severler, FOX'un yeni yaz dizisi Her Yerde Sen 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her Yerde Sen son bölümde neler oldu? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Her Yerde Sen dizisinin tüm detaylarını sizler için bu haberimizde derledik.

HER YERDE SEN DİZİSİ KONUSU VE SENARYOSU


Her Yerde Sen dizisinde bir evi paylaşamayan Demir ile Selin'in yaşamı konu ediliyor. Hem Demir hem de Selin, dediğim dedik inatçı tiplerdir. Üstelik bu ikisi paylaşamadıkları bu evde birlikte yaşamak durumundadırlar. Evde birlikte olan ikili iş hayatında da sürpriz bir şekilde aynı şirkette yan yana gelirler! 

HER YERDE SEN DİZİSİ 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Her Yerde Sen dizisi 3. bölümüyle 28 Haziran Cuma akşamı FOX TV ekranlarında olacak. Her Yerde Sen 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR