Her ay 10 GB internet hediyesi kazanın!

Türk Telekom, "Efsane Tarifeler"e kayıtlı olan müşterilerine Sil Süpür kampanyası ile aylık 10 GB internet hediyesi veriyor. Bu kampanya ile Türk Telekomlulara internet hediyesi yağacak. İşte detaylar…

Her ay 10 GB internet hediyesi kazanın!
Yayın Tarihi: 14.07.2020 21:35:00

Türk Telekom, "Efsane Tarifeler"e kayıtlı olan müşterilerine Sil Süpür kampanyası ile aylık 10 GB internet hediyesi veriyor. Bu kampanya ile Türk Telekomlulara internet hediyesi yağacak. İşte detaylar…

Birbirinden avantajlı tarifeleriyle bilinen Türk Telekom, 10 GB internet hediyesi ile adını epey duyuracak gibi görünüyor. Türk Telekom, 2020 yılının bitimine kadar her ay 10 GB internet hediyesi sağlayacak. Türk Telekom aylık 10 GB internet hediyesiyle adından çok söz ettirecek gibi görünüyor.

Türk Telekom’un 10 GB internet hediyesinin eşi benzeri yok!

Türk Telekom’un "Sil Süpür" adını verdiği uygulamasıyla adından çok söz ettirecek.  “Sil Süpür” uygulaması sayesinde Türk Telekom müşterilerine her ay 10 GB internet hediyesi kazandıracak. Türk Telekom’un bu eşsiz kampanyası diğer operatörlerin aboneleri tarafından da çok konuşulacak gibi görünüyor.

Türk Telekom “Efsane Tarifeler” kampanyasıyla 10 GB!


Türk Telekom’un 10 GB internet hediyesi vermeyi öngördüğü “Efsane Tarifeler” kampanyası müşterilerinin ağzını kulaklarına vardırdı. 10 GB internet hediyesi sayesinde yüz binlerce Türk Telekom müştersi 2020 yılının bitimine kadar 10 GB internet hediyesinin sahibi olacak.

Türk Telekom’dan aylık 10 GB internet nasıl kazanılır?

Türk Telekom’un 10 GB “Efsane Tarifeler” kampanyası sayesinde 10 GB internet hediyesi aylık olarak kolayca edinilebilecek. Her ay 10 GB internet hediyesi, Türk Telekom’un mobil uygulaması hizmeti olan Sil Süpür’ü kullanması gerekiyor. 10 GB internet hediyesinin sahibi olabilmek için “Efsane Tarifeler”den birisini kullanmak yeterli olacaktır.

2020’nin sonuna kadar her ay 10 GB internet kazanın!

Ayda 10 GB internet hediyesi kazanabilmek için Sil Süpür’ü haftalık olarak kullanmanız gerekiyor. Türk Telekom’un resmî internet adresi üzerinden yaptığı açıklamaya göre 10 GB internet hediyesinden faydalanabilmek için haftalık olarak Sil Süpür’e giriş yapmanız gerekiyor. Haftalık olarak kazanılacak internet hediyeleri her ay toplamda 10 GB internet kazandıracak ve böylece 2021 yılına giriş yapıncaya kadar her ay 10 GB internetin sahibi olacaksınız. Hediye 10 GB internetin süresi kimi zaman aylık, kimi zaman haftalık, kimi zaman ise günlük olarak tanımlanacak. Bazı internet hediyeleri de Instagram, Twitter, Facebook ve WhatsApp gibi platformlarda kullanılmak üzere tanımlanacak.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR