Hayaller ve Hayatlar nerede yayınlanacak? Hayaller ve Hayatlar konusu ve oyuncuları

Dizi sektörün yavaş yavaş dijitalleşmeye başladığı bu son dönemde NGM Medya'da bu tarz bir proje için düğmeye bastı. Hayaller ve Hayatlar adlı yeni bir dizi için hazırlık çalışmaları yapan şirket herkesi şimdiden heyecanlandırdı. Peki Hayaller ve Hayatlar oyuncuları kim konusu ne? İşte detaylar...

Hayaller ve Hayatlar nerede yayınlanacak? Hayaller ve Hayatlar konusu ve oyuncuları
Yayın Tarihi: 9.08.2019 13:47:00

Dizi sektörünün teknolojinin ilerlemesiyle dijitalleşmesi yeni dönüşümlere de sebep oluyor. Televizyon işlerin maliyetli olması ve pay pastasının bölünmesi yapımcıları dijital platformlara itiyor. Çünkü dijital platformlar sektörde aktif olmaya başladığından beri buraları tercih eden yapımcılar hiç zarar etmedi. İşte bu akıma katılmak için hazırlık yapan NGM Medya ise dijital platformda yayınlayacağı Hayaller ve Hayatlar dizisi için düğmeye bastı. 



Henüz senaryo çalışmaları da cast hazırlıkları da tüm hızıyla devam eden Hayaller ve Hayatlar dizisinin başrolünde uzun yıllardır ekranlarda göremediğimiz son olarak Yuvamdaki Düşman'da karşımıza çıkan  Pelin Karahan rol alacak. Yani en azından iddialar bu yönde... 

Yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu'nun oturacağı Hayaller Hayatlar dizisi için henüz başka bir detay yok. Tek bildiğimiz dizinin internet dizisi olup sonrasında televizyona satılacağı. 




Hayaller ve Hayatlar hangi platformda yayınlanacak?

Aldığımız duyumlara göre Hayaller ve Hayatlar dizisi için Puhu Tv ile görüşmeler sürüyor. Eğer anlaşmaya varılırsa PuhuTv'de Fi ardından iddialı bir diziyle sektöre yeniden adım atacak.

Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ilgili tüm detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR