Hatice yatakta Sezen Aksu şarkısını okudu

Şarkıcı Hatice sosyal medyayı sallıyor. Hatice yatakta okuduğu Sezen Aksu şarkısıyla gündemden düşmüyor. Şarkıcı Hatice bornozlu yatakta Sezen Aksu şarkısı okudu, sosyal medya yıkıldı.

Hatice yatakta Sezen Aksu şarkısını okudu
Yayın Tarihi: 4.02.2019 12:38:00

Şarkıcı Hatice sosyal medyayı sallıyor. Hatice bornozlu bir şekilde okuduğu şarkıyla sosyal medyanın gündeminde. Hatice'nin bornozlu yatak paylaşımları sürüyor. Kahvaltıya hazırım notuyla paylaştığı video da Hatice, büyük ses getirdi. Sezen Aksu şarkısını okuyan Hatice sosyal medyayı sallamayı başardı.

Hatice durmuyor

Her yaptığı olay olan Hatice, sosyal medyayı sallayan bornozlu paylaşımlarını bu sefer yatakta şarkı söylerken paylaştı. Her yaptığı olay olan ve sosyal medyayı bir anda kasıp kavuran Hatice son instagram paylaşımı görenleri şaşırttı. Yatakta Sezen Aksu'ya ait Bu Da Geçer şarkısını söyledi. Kısa sürede rekorlar kıran video altına yüzlerce yorum geldi.


Sosyal medyanın starı benim

Gerek kalçalarını Jennifer Lopez'e benzetmesi, gerek bitmek bilmeyen paylaşımlarıyla kısa sürede gündeme oturan Hatice'nin paylaşımı sonrası video trendlere girmeyi başardı.

Hatice'nin Yatakta videosu sizlerle
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR