Hatay Kurban bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Hatay Bayram Namazı Vakti

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Hataylılar bayram namazı saatlerini araştırmaya başladı. Hatay'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Hatay bayram namazı saati merak ediliyor. Diyanet, Hatay Bayram namazı vaktini paylaştı. Sizler için hazırladık...

Hatay Kurban bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Hatay Bayram Namazı Vakti
Yayın Tarihi: 10.08.2019 11:30:00

2019 Kurban Bayramı'na az bir süre kala, Hataylılar, Bayram Namazı saatlerini merak etmeye başladı. Hatay Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Kurban Bayramı Hatay Bayram namazı saati araştırılıyor. Bu bayram için Diyanet İşleri Başkanlığı, Bayram namazı imsakiyesini yayımladı. Hatay Bayram namazı saati de belli oldu.

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte tüm Türkiye ve Müslüman aleminde tatlı bir heyecan başladı. Kurban Bayramı öncesi alışverişler yapıldı, bayram temizliklerinde sona gelindi. 11 Ağustos Pazar sabahı Kurban Bayramı namazının kılınmasıyla birlikte Kurbanlıklar kesilecek ve bayramlaşmalar başlayacak. Kurban Bayramı, Hatay ilimizde de büyük bir coşkuyla bekleniyor.

HATAY BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA KILINACAK? HATAY NAMAZI VAKTİ

2019 Kurban bayramına az bir zaman kala bayram namazı saatleri araştırılıyor. Hatay'da Bayram namazı saat 06.25'de kılınacak. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan imsakide Hatay Bayram namazı saat 06.25 olarak yer aldı. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR