Hanım Göçer 20 yıl sonra çocuklarına kavuştu Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Eylül 2019

Hanım Göçer 20 yıl önce 7 çocuğunu bırakıp gitmişti. Yıllar sonra 27 yaşına geldiğinde Ümit Göçer, annesini aramak için Müge Anlı'ya geldi. 5 Eylül 2019 perşembe günü de Hanım Göçer ile çocukları kavuştu. İşte detaylar...

Hanım Göçer 20 yıl sonra çocuklarına kavuştu Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Eylül 2019
Yayın Tarihi: 5.09.2019 10:15:00

Müge Anlı 4 Eylül tarihinde Ümit Göçer, 20 yıl önce kendisini terk eden annesi Hanım Göçer'i aramak için stüdyoya geldi. 7 çocuğunu bırakıp başkasına giden Hanım Göçer'i Müge Anlı'nın ekibi 5 dakika içinde buldu. Önce çocuklarıyla telefonla konuşan Hanım Göçer, yeni eşiyle imam nikahlı evli olduğunu ve bu evlilikten de 3 çocuğu olduğunu söyledi.

5 Eylül perşembe günü de 3 çocuğunu da alıp stüdyoya gelen Hanım Göçer, çocuklarına birer birer kavuştu. Önce Ümit'e sarılan anne, o anlarda heyecandan bayıldı. Ardından en büyük kızı Leyla stüdyoya geldi. Annesine sarılan Leyla o zaman en büyük çocukmuş. Kardeşlerine baktığını sonra da evlatlık verildiğini söyleyen Leyla gençliğini böyle yitip gittiğini anlattı. 




ÜMİT KARDEŞİ SELVİ'NİN İKİZİ OLMADIĞINI ÖĞRENDİ

Annesini 20 yıl sonra stüdyoda gören ve ona sarılan Ümit ikizi sandığı kardeşi Selvi'nin aslında ikizi olmadığını öğrendi. Sadece en küçük çocukları Derya ve Deniz'in ikiz olduklarını söyleyen Hanım Göçer, evde şiddet gördüğü ve psikolojisi çok bozulduğu için gittiğini söyledi. 

RAHMİ ÖZKAN ÇOK SİNİRLENDİ

Programın avukatı Rahmi Özkan ise Hanım Göçer'in 7 çocuğunu bırakıp gitmesi ve başka bir evlilik yapıp yuva kurmasına çok sinirlendi. Hanım Göçer'e laf söyleyen Rahmi Özkan kendini zor tuttu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR