Hande Ataizi genç aşkını gizlemeyi bıraktı! Ataizi sevgilisi Dinç Aydoğdu ile ilk kez fotoğraf paylaştı

Geçtiğimiz yıl oğlunun babası ABD'li Benjamin Harvey'den aralarında kültür farkı olduğu gerekçesiyle boşanan Hande Ataizi yeni bir aşka yelken açtı. 21 yaş küçük sevgilisini herkesten gizleyen Ataizi geçen hafta görüntülendikten sonra sevgilisi Dinç Aydoğdu ile ilk kez fotoğraf paylaştı.

Hande Ataizi genç aşkını gizlemeyi bıraktı! Ataizi sevgilisi Dinç Aydoğdu ile ilk kez fotoğraf paylaştı
Yayın Tarihi: 12.09.2019 09:45:00

Ünlü oyuncu Hande Ataizi geçtiğimiz yıl çocuğunun babası Benjamin Harvey'den kültür farkı gerekçesiyle boşanmıştı. Ardından yeni bir aşka yelken açan Hande Ataizi sevgilisi sır gibi saklıyordu. Ancak geçtiğimiz haftalarda el ele görüntülenince Hande Ataizi'nin sevgilisinin kendinden 21 yaş küçük Dinç Aydoğdu olduğu ortaya çıkmıştı.

Artık aşkını gizlemeyen Hande Ataizi ise sevgilisi Dinç Aydoğdu ile ilk kez fotoğraf paylaştı.

İşte Ataizi'nin o paylaşımı:




HANDE ATAİZİ'NİN SEVGİLİSİ DİNÇ AYDOĞDU KİMDİR?


1994 doğumlu olan Dinç Aydoğdu, Marmara Spor Akedemisi antrönörlük 3. sınıf öğrencisidir. Müjdat Gezen Konservatuvarı ve Craft oyunculuk atölyesinde oyunculuk eğitimi alan Aydoğdu, birkaç projede yer aldı.

Hande Ataizi'den tam 21 yaş küçük olan Dinç Aydoğdu; Kelebeğin Ömrü, Mevsim Kıştan Öte gibi kısa filmlerde ve Leonce Ve Lena, Don'un Bir Günü gibi tiyatro oyunlarında boy göstermiştir. 


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR