Haluk Bilginer Emmy adayı oldu! Şahsiyet başarılara doymuyor

Uluslararası Emmy Ödülü adayları bugün belli oldu. Usta oyuncu Haluk Bilginer ise Şahsiyet dizisindeki efsane performansıyla "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisi adayları arasına adını yazdırdı. İşte detaylar...

Haluk Bilginer Emmy adayı oldu! Şahsiyet başarılara doymuyor
Yayın Tarihi: 19.09.2019 13:55:00

Uluslararası Emmy Adayları bugün açıklandı. 25 Kasım'da yapılacak törenle sahiplerini bulacak Emmy Ödülü adayları arasında Şahsiyet dizisindeki performansıyla usta oyuncu Haluk Bilginer de "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisine adını yazdırdı.

Onur Saylak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu başrollerini Haluk Bilginer ve Cnasu Dere'nin paylaştığı Şahsiyet dizisinin kadrosunda Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Hümeyra gibi isimler de rol aldı.

12 bölümden oluşan tek sezon olarak hazırlanan ve senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı Şahsiyet dizisi PuhuTv'de izleyenleriyle buluştu, oldukça başarılı bulunan dizi IMDB’de izleyici yorumları ile belirlenen TOP 250 listesinde 8.8 puan alarak dünyaca ünlü dizilerin yer aldığı listede 39. sırada yer almıştı.




ŞAHSİYET BAŞARILARA DOYMUYOR! HALUK BİLGİNER EMMY YOLCUSU

En iyi aktör kategorisinde iddialı rakipleriyle mücadele edecek olan Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisinde canlandırdığı Agah Beyoğlu karateriyle listede yerini aldı. İşte Bilginer'in Emmy Ödülleri'ndeki rakipleri...

En İyi Performans (Aktör) 
Haluk Bilginer - Şahsiyet (Persona)-Ay Yapim-Türkiye. 
Christopher Eccleston - Come Home-Red Production Company / BBC - Birleşik Krallık. 
Raphael Logam - Impuros (Impure) Fox Networks Group Latam-Brazil / Barry Company-Brezilya. 
Jannis Niewöhner- Beat - Amazon Studios / Hellinger / Doll Filmproduktion / Warner Bros. Film Productions Germany / Pantaleon Films / Almanya.

Şahsiyet,  65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah (Haluk Bilginer) ile cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın (Cansu Dere) beklenmedik şekilde kesişen yollarını nefes kesen bir dille anlatıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR