Haktan Pak neden öldü hastalığı ne Haktan Pak Sevenlerini Yasa Boğdu!

Ünlü oyuncu Haktan Pak vefat etti. Haktan Pak kaç yaşında vefat etti, hastalığı neydi neden öldü? Kolpaçino filminde de oynayan Haktan Pak'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Erken yaşta vefat eden Haktan Pak kimdir?

Haktan Pak neden öldü hastalığı ne Haktan Pak Sevenlerini Yasa Boğdu!
Yayın Tarihi: 9.06.2019 12:12:00

Birçok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Haktan Pak 9 Haziran Pazar sabahı vefat etti. Haktan Pak'ın ölümü ünlü camiasını ve sevenlerini şok etti! Haktan Pak'ın ölümünün ardından Haktan Pak neden öldü, hastalığı neydi, ne kanseriydi? Haktan Pak kaç yaşında vefat etti, Haktan Pak hangi dizi-filmlerde rol almıştı? Haktan Pak kimdir soruları sorulmaya başlandı.

Haktan Pak'ın ölümünün ardından gözler doktorlarına çevrildi. Uzun süredir organ yetmezliği ve kanser hastalığı çeken Haktan Pak, 9 Haziran Pazar sabahı hastalığa daha fazla dayanamayarak hayata gözlerini yumdu. Haktan Pak'ın ölüm haberi sosyal medyayı, sevenlerini ve ünlü camiasını yasa boğdu.


HAKTAN PAK KİMDİR NE KANSERİYDİ KAÇ YAŞINDA VEFAT ETTİ?

Haktan Pak'ın ölümünü  2012 yılında evlendiği ve geçtiğimiz yıl boşanma davası açtığı eşi Müge Turanlı, sosyal medya hesabı üzerinden haber verdi. Müge Turanlı, yaptığı paylaşımda eski eşi Haktan Pak'ın ölümünü sevenlerine duyurdu.


En son Yasak Elma dizisinde Mustafa karakterine hayat veren Haktan Pak, 50 yaşında, erken bir yaşta hayata gözlerini yumdu. Kolpaçino film serisinde de rol alan Haktan Pak, daha birçok dizi, film ve reklam da da yer almıştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR