Haftalık Burç Yorumları 28 Eylül- 4 Ekim 2020

Haftalık Burç Yorumları 28 Eylül- 4 Ekim 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Haftalık Burç Yorumları 28 Eylül- 4 Ekim 2020
Yayın Tarihi: 27.09.2020 15:39:00

Haftalık Burç Yorumları 28 Eylül- 4 Ekim 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?
 

Koç burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunu finansal açıdan sorunlar bekliyor. Borç, ortaklık, yatırım gibi konulardan uzak durmaya çalışmak sizin yararınıza olacaktır. Aile ve ilişki konuları ön plana çıkacak. Aşk hayatında şanslı olduğunuz bir hafta sizi bekliyor. Yeni hobilere başlamak için doğru zaman.
 

Boğa burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık burç yorumları

28 Eylül- 4 Ekim arasında boğa burcunda önemli gelişmeler yaşanacak. Ailesini ve evini seven boğa burcunda bu hafta evlilik ve ilişkiler ön plana çıkabilir. Geçmişte yaşanmış ve çözüldüğü sanılan konular ile yüzleşmek zorunda kalınabilir. İlişkinizde çözüme giderseniz evlilik konusu gündeme gelebilir. Çocuğu olan boğalar çocuklarıyla iletişimini bu hafta güçlendirebilir.
 

İkizler burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık burç yorumları

28 Eylül'den itibaren ikizler burcunda sağlık sorunları ve iş hayatında yaşanan krizler biraz gündeme gelebilir. Özellikle ikizler kadını için üreme organlarındaki sağlık sorunları can sıkabilir. İş hayatında yaşayacağınız sorunların sebebi iş arkadaşlarınızın sizi kıskanması. Bu sorunları görmezden gelmek sizin için en iyisi olacaktır.
 

Yengeç burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık burç yorumları

Aşk hayatınızda vermiş olduğunuz kararlar ileride sizi üzebilir. Sevdiğimiz kişiye karşı elimizden geldiğince dürüst olmaya çalışmalı ancak geriye dönüşü olmayacak şekilde kırıcı olmamalıyız. Finansal açıdan rahatlayacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Ailenizde sevindirici gelişmeler yaşanabilir ve yakın çevrenizde doğum, hamilelik gibi durumlar olabilir.
 

Aslan burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık burç yorumları

Ekim ayı ile birlikte mükemmel bir dönüş yapıyorsunuz. Aşk hayatında bir bekletiniz varsa aşk sizi bulabilir, iş arıyorsanız iş bulabilirsiniz.  Aile ilişkilerinde biraz sorunlar yaşanabilir. Aile bireylerinizden biri sizden sır saklamanızı isteyebilir ve bu durum canınızı sıkabilir. Çevrenize ördüğünüz duvarı biraz indirme zamanı, şans kapıda.
 

Başak burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık yorumları

Finansal açıdan gücünüz artmaya başlıyor. Yeni girişimlerdense elinizdeki işleri geliştirmek size daha çok kazanç sağlayacak. Duygusal açıdan zor bir dönemden geçiyorsunuz, mantığınızı kullanmak sizin için zor olsa da bu süreçte mantığınızı kullanmak sizin doğru kararlar vermenize yardımcı olacaktır. Ailenizden kardeşleriniz sizden manevi anlamda destek bekleyebilir.
 

Terazi burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık burç yorumları

Güneş 28 Ekim'e kadar sizin burcunuzda hareket halinde olacak. Sonbaharın gelmesiyle enerjiniz artıyor ve birçok konuda motivasyonunuz artıyor. Mutlu olacağınız bir ay sizleri bekliyor. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeli ve bolca sevdiklerinizle vakit geçirip işinize odaklanmalısınız.
 

Akrep burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık yorumları

Bu haftadan itibaren Merkür sizin burcunuzda hareket halinde. Hislerimize güvenmeli ve ani değişimlerden kaçınmalıyız. Hasta olan Akrep burçları sağlık konusunda çok iyi bir haftaya başlıyor. Kendinizi çok sağlıklı hissedecek ve şifa bulacaksınız. İş hayatınızda başarı geliyor, işinizde terfi alabilir ya da beklediğiniz işe başlayabilirsiniz.
 

Yay burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık burç yorumları

Eğitim hayatınızla ilgili başarılar yakalayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Dostlarınız ve yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. İş hayatınız için yeni bir dil öğrenmek veya kursa gitmek sizin için faydalı olacaktır. Yurt dışı planlarınızı gözden geçirmelisiniz.
 

Oğlak burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık yorumları

Sosyal çevrenizde bir yıldız gibi parlıyorsunuz. Sosyal açıdan öne çıkacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Yeni tanıştığınız veya tanışacağınız bir insana karşı mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz. Duygularınızı serbest bırakın.

Kova burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık burç yorumları

Bu haftadan başlayıp Aralık ayına kadar iş hayatınızda gelişmeler sizi bekliyor. Güzel gelişmeler yaşanacak. İş yerinizde maaşınıza zam alabilir ya da yeni bir teklif alabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanacak. Kazancınızı biriktirme, yatırım gibi konularda araştırma yapabilir ve bununla ilgili önemlş bir adım atabilirsiniz.


Balık burcu 28 Eylül – 4 Ekim haftalık yorumları

Evinize giren gelir artabilir ve bu ekonomik anlamda sizi rahatlatabilir. Uzun süredir yaptığınız birikimlerle rahat bir sürece başlayabilirsiniz. Maneviyat duygunuz artabilir. Aileniz ile vakit geçirmek için doğru bir zaman. Ailenizle beraber uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. Biraz yorucu bir hafta sizi bekliyor. Ekim ayı sizin için bolca çalışacağınız bir ay olacak.














 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR