Haftalık Burç Yorumları 21-27 Eylül 2020

Haftalık Burç Yorumları 21-27 Eylül 2020 21 Eylül'den itibaren Terazi burcundaki Merkür, yaşam enerjisi Güneş ile aynı çatı altında buluşuyor. Altını üstüne getiren dönüşümün lideri Oğlak’taki Plüton, sonrasında savaşları seven Mars'ın etkisiyle Koç, ilişkilerimizle uğraşacağımızı söylüyor.

Haftalık Burç Yorumları 21-27 Eylül 2020
Yayın Tarihi: 20.09.2020 18:39:00

21 Eylül'den itibaren Terazi burcundaki Merkür, yaşam enerjisi Güneş ile aynı çatı altında buluşuyor. Altını üstüne getiren dönüşümün lideri Oğlak’taki Plüton, sonrasında savaşları seven Mars'ın etkisiyle Koç, ilişkilerimizle uğraşacağımızı söylüyor.

Hepsi öncü olan gezegenler, hem sosyal hem de aile içinde olan kimliklerimizi çevremizle uyumlu ilişkiler kurarak güçlendirmemizi söylüyor. Stres, tartışma ve gerginlikten uzak durup sevgi dolu, anlayışlı bakış açısıyla olayları gözden geçirmeli ve resmi kuruluşlarda olan anlaşmalarımızı hak, hukuk ve adalet çerçevesinde çözmemizi öğütlüyor.

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları...

Yükselen Koç ve Koç Burcu:
21 Eylül Pazartesi'den itibaren ikili ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. Bu hafta yoğun ve tempolu bir sosyal hayat sizi bekliyor. Güneş konumu gereği sizi partnerinizle ciddi kararlar almaya teşvik edebilir.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu:
Bu hafta sizin için oldukça hareketli ve enerjik bir hafta olacak. Günlük yaşantınızda yeni insanlarla tanışabilir hatta tanıştığınız yeni insanlardan birisiyle aşk ilişkisi yaşamaya başlayabilirsiniz.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu:
Yönetici gezegeniniz Terazi’deki Merkür, Güneş ile beraber yürürken sosyal yaşantınızda yeni insanlar tanıyıp birçok görüşmeye davet edileceksiniz. Bu hafta önemli grup çalışmalarında liderlik yapıp başarı gösterebilirsiniz.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu:
Bu hafta zamanınızı iyi yönetmelisiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde sakin kalmanız gerekebilir.
İş hayatında yoğun bir tempo sizin için bu hafta başlıyor.


Yükselen Aslan ve Aslan Burcu:
Bu hafta zihninizi daha aktif olarak kullanacaksınız. Buradaki enerjinizi kavga, tartışma yerine sosyal medya ve kitap yazma gibi yaratıcılık gerektiren işlerde kullanmanız uzun vadede size yarar sağlayacaktır.

Yükselen Başak ve Başak Burcu:
Merkür’ün Plüton ile kurduğu zorlu etkileşim sayesinde aşka bakış açınızı değiştirerek, sevmeyi, sevilmeyi adeta baştan öğreneceksiniz. Bu hafta maddi kazanç ve kariyerinize odaklanmalı karşınıza çıkan fırsatları çok iyi değerlendirmelisiniz.

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu:
Salı gününden itibaren Güneş’i bir ay boyunca ağırlayacaksınız, tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız. Haftanın ortasından itibaren ikili ilişkilerde gerginlikten kaçının, hoşgörülü olmaya çalışın.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu:
Uzun süredir yaşadığınız kısa vadeli ilişkilerden sıkılmış olmanın verdiği hisle başka bir şehre hatta ülkeye değiştirme isteği duyabilirsiniz. Böyle bir radikal karar vermeden önce artılarını ve eksilerini iyice düşünmenizi öneriyoruz.

Yükselen Yay ve Yay Burcu:
İlişkilerinizde çok hassas konularla uğraşabilirsiniz. Sakin, sevecen ve adeleti seven yönünüzü kullanmalı olayara ona göre yaklaşmalısınız. Yeni gireceğiniz arkadaş gruplarınızda sorun olabilir.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu:
Bu hafta aklınız karışık olacak. Evdeki düzene mi yoksa kariyere mi odaklanmalı karar vermekte güçlük çekeceksiniz. Kendinizi çıkmazın içinde hissettiğinizde biraz yalnız kalıp kendizi dinlemenizi öneriyoruz.

Yükselen Kova ve Kova Burcu:
Bu hafta tartışmalardan uzak durup kafanızı sakin tutmak önümüzdeki günlerde olan yaşantınıza yardımcı olacak. Medya ile olan işleriniz sizi biraz yorsa da ilerleyen süreçte tanınırlığınızı arttıracak.

Yükselen Balık ve Balık Burcu:
Salı günü Terazi burcuna yerleşecek olan Güneş, Plüton ile Merkür arasındaki zorlu etkileşimde ortak paylaşımlarınıza sahip çıkmanız için size söz hakkı tanıyacak. Ortaklık tekliflerine, devam eden beraberliklerinizi sonlandırmadan önce biraz detaylı düşünmenizi öneririz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR