Gülse Birsel'in eşi Murat Birsel kimdir? Murat Birsel ne iş yapıyor nereli?

Güzel oyuncu ve köşe yazarı Gülse Birsel'in eşi Murat Birsel kimdir? Gülse Birsel'le uzun süredir evliliği olan gizemli eş Murat Birsel kimdir? Murat Birsel ne iş yapıyor nereli kaç yaşında? Sizler için araştırdık...

Gülse Birsel'in eşi Murat Birsel kimdir? Murat Birsel ne iş yapıyor nereli?
Yayın Tarihi: 3.07.2019 12:50:00

Ünlü oyuncu Gülse Birsel'in eşi kimdir? Sosyal medyada ve internette kullanıcılar güzel oyuncu Gülse Birsel'in kocası kimdir, Gülse Birsel eşi ne iş yapıyor kimdir? Sorularının yanıtını araştırıyor. Gülse Birsel'in 1999 yılında evlendiği eşi Murat Birsel, birçok kişi tarafından tanınmıyor. Murat Birsel kimdir, nerelidir? Ne iş yapıyor? Bu soruların yanıtını haberimizde hazırladık.

Jet Sosyete dizisiyle TV8 ekranlarında hem senaristlik hem de oyunculuk yapan Gülse Birsel, kısa süre önce dizinin bitmesiyle bir daha televizyon dizisi yapmayacağını açıklamış ve dijital platformlarda yer almaya çalışacağını duyurmuştu. Gülse Birsel'in kocası Murat Birsel araştırılıyor. 


GÜLSE BİRSEL'İN EŞİ MURAT BİRSEL KİMDİR?

1960 yılında İzmir Karşıyaka’da dünyaya geldi. Babası hukuk profesörü, annesi mesleğini yapmasa da bir arkeologmuş. Yazar ve şair Salah Birsel büyükbabasıyla kardeşmiş. Ankara İlkokulu, Saint Joseph, İzmir Atatürk Lisesi mezunu. 9 Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nün ilk mezunlarından biri oldu.

Murat Birsel, 2000’lere ATV Haber’in anchormanlığını yaparak başladı ve günümüze kadar meslek hayatı boyunca haberciliği öne çıkartarak ATV, NTV, TV8, Cine5’de televizyon programcılığı ve Sabah, Vatan, Star’da köşe yazarlığını hemen her zaman beraber sürdürdü.

Murat Birsel, 1999 yılı Ağustos ayında Gülse Birsel evlendi ve çiftin evlilikleri bugün hala devam ediyor. Gülse Birsel'in eşi Murat Birsel, birçok kişi tarafından tanınmıyor ve Gülse Birsel "bekar" zannediliyor. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR