GSS Prim borcu hesaplama GSS borç hesaplama nasıl yapılır

Milyonlarca vatandaş Genel Sağlık Sigortası GSS prim borcu hesaplama sorgulama ekranını araştırıyor. Yıl sonuna kadar ödenecek GSS prim borçları ile gecikme cezası siliniyor. GSS prim borcunuz var mı? Sizler için araştırdık...

GSS Prim borcu hesaplama GSS borç hesaplama nasıl yapılır
Yayın Tarihi: 22.06.2019 14:36:00

SGK-SSK ve Bağkur gibi herhangi bir sağlık güvencesi bulunmayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları GSS kapsamında Sağlık sigortalarına kavuşuyor. Milyonlarca vatandaş Genel Sağlık Sigortası GSS prim borcu olup olmadığını araştırıyor. GSS prim borcu hesaplama işlemi nasıl yapılır? 2019 yıl sonuna dek GSS prim borcu ödeyenlerin gecikme cezaları siliniyor mu?

Genel Sağlık Sigortası ile sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanan vatandaşlar GSS prim borçlarını araştırıyor. GSS prim borçları birçok platformdan öğrenilebiliyor. Siz de aşağıda yer alan yöntemlerle GSS prim borcunuz var mı yok mu? Öğrenebilirsiniz. GSS prim borçlarının bu yıl sonuna dek ödenmesi halinde ek avantajlardan da yararlanabilirsiniz.


GSS PRİM BORCU ÖĞRENME - GSS PRİM BORCU HESAPLAMA

E-Devlet üzerinden Genel Sağlık Sigortası prim borcu hesaplamaları yapılabiliyor. e-Devlet hesabınıza giriş yapıp arama kısmına GSS prim borcu sorgulama yazmalısınız. GSS Tescil ve Prim Borcu Sorgulama ekranından size ait GSS prim borcu olup olmadığını saniyeler içinde öğrenebilirsiniz.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR