Gönül Yazar'ın büyük aşkı Rüzgar Maden kimdir? Ne iş yapıyor aralarında kaç yaş var

Taş bebek lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar yaşadığı aşkla gündeme bomba gibi düşmüştü. Hal böyle olunca Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Maden kimdir? çok merak edildi. Herkes Rüzgar Maden kimdir? Ne iş yapıyor? Aralarında kaç yaş var? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Gönül Yazar'ın büyük aşkı Rüzgar Maden kimdir? Ne iş yapıyor aralarında kaç yaş var
Yayın Tarihi: 2.09.2019 12:06:00

Gönül Yazar, bugün Rüzgar Maden ile yaşadığı aşkın detaylarını anlatmak için Kanal D'nin sevilen magazin programı 2. Sayfa'ya konuk oldu. Hal böyle olunca Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Maden kimdir? Aralarında kaç yaş var? Kaç yaşında? gibi sorular her yerde aranmaya başladı. 

Son dönemde kendinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Maden ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi oturan Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Maden kimdir? çok merak ediliyor.



RÜZGAR MADEN KİMDİR? NE İŞ YAPIYOR


8 Nisan 1968 doğumlu olan Rüzgar Maden, İstanbul'da yaşıyor. Pek çok kanal ve yapım şirketinde yönetmenlik yapan Rüzgar Maden, bir süredir Gönül Yazar ile birlikte. Akrwp burcu. Yazar'dan 32 yaş küçük olan Maden daha önce bir kez evlilik yapmış.

Gönül Yazar'a Metin Oktay ile oynadığı filmde görüp 10 yaşındayken aşık olan Rüzgar Maden yıllar sonra Yazar'a sosyal medya üzerinden ulaşmış. Ancak taş bebek bu mesajı yıllar sonra görmüş.

21 yıl sonra ilk kez aşkı yaşadığını söyleyen Gönül Yazar, Rüzgar Maden ile çok uyuştuklarını kendisinin çok akıllı olduğunu söylüyor. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR