Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi

Kanal D'nin fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın merakla beklenen yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı. Kanal D çok sevilen programı için tarih verdi. Peki Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi
Yayın Tarihi: 9.08.2019 09:53:00

Geçtiğimiz sezonunda ekranlarda tozu dumana katan Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanıyordu. Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği programda 4 gelin ve kayınvalideleri yarışıyor. 

Her gün farklı bir yemeğin yapıldığı programda kayınvalideler yapılan yemekleri kimin olduğunu bilmeden puanlıyor. Ardından gün sonunda en yüksek puanı alan gelin çeyrek altının sahibi oluyor. Her cuma günü de final heyecanı yaşanan yarışmada toplamda en yüksek puanı alan gelin 5 altın bileziği alıyor.



Zaman zaman ciddi kavgaların yaşandığı, tansiyonun yükseldiği program geçen yıl sezon finali yapmadan devam ettiği için bu yılki sezon finali herkesi şaşırttı. Haliyle Gelinim Mutfakta 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu çok merak ediliyordu.

GELİNİM MUTFAKTA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İzleyicilerini daha fazla bekletmek istemeyen Kanal D, bugün yayınladığı tanıtımla yeni sezon tarihini verdi. 


Gelinim Mutfakta 19 Ağustos pazartesi günü 12:45'te başlıyor!



YARIŞMACI DEĞİŞİKLİĞİ

Geçtiğimiz sezon finalinden birkaç hafta önce Ezgi ve Reyhan Hanım yarışmaya bebeklerinin sağlık sorunu nedeniyle ara vermişti. Onun yerine de eski yarışmacılardan Elif gelmişti. 

Yani program sezon finali yaparken yarışmada Gülcan, Elif, Hatice ve Hülya vardı. Ancak yeni tanıtımdan anladığımız kadarıyla Elif gitmiş ve yarışmaya Ezgi geri dönmüş. 

Özetle Gelinim Mutfakta yeni sezon yarışmacıları; Ezgi, Gülcan, Hatice ve Hülya olacak.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR