Gelinim Mutfakta puan tablosu? 4 eylül Gelinim Mutfakta kim birinci oldu

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği Kanal D'nin çok sevilen lezzet yarışması Gelinim Mutfakta 4 eylül çarşamba günü Ezgi ve Reyhan hanım arasında yaşanan tartışma yeni bölüme damgasını vurdu. Peki Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 4 eylül puan tablosu nasıl? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta puan tablosu? 4 eylül Gelinim Mutfakta kim birinci oldu
Yayın Tarihi: 4.09.2019 13:27:00

Kanal D'nin hafta içi her gün yeni bölümüyle ekranlara gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta 4 eylül çarşamba günü 343. bölümüyle ekranlara geliyor. Oldukça gergin geçen haftaya pazartesi günü Yağmur geldi. Gelinlerle tartışmaya ilk günden dahil olan Gelinim Mutfakta 4 Eylül puan tablosu? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? çok merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta yeni bölümde neler oldu? Hadi gelin birlikte bakalım...

Gelinim Mutfakta son haftada; Hatice, Ezgi, Elif ve Yağmur yarışıyor. 343. bölümde fırında lorlu köz patlıcan yapan yarışmacılar gergin anlar yaşadı. Yağmur'un düğün anlarının kritiği yapıldı. Ardından yeni bölüme Reyhan Hanım ve Ezgi arasındaki tartışma bomba gibi düştü. 



Hayatının eşi ve oğulları üzerine olduğunu söyleyen Reyhan Hanım laflarıyla Ezgi'yi umursamadığını söyledi. Bunun üzerine Ezgi'yi gaza getirmeye çalışan Hatice ve Elif ise istediğine ulaşamadı çünkü Ezgi önlüğünü bırakıp gitmedi. Kayınvalidesinin "Ben gidersem Ezgi arkamdan sürünerek gelir" sözleri üzerine çok üzülen Ezgi kaynanalar odasına konuşmaya gitti. 


Ezgi'yle dalga geçer gibi konuşan Reyhan Hanım gelininin sinirlerini iyice bozunca Ezgi gözyaşlarına boğuldu. Kritikler sırasında Reyhan Hanım'ın "Timsah gözyaşlarına ben kanmam" demesi ikili arasındaki köprüleri iyice attı.

GELİNİM MUTFAKTA 4 EYLÜL GÜN BİRİNCİSİ VE PUAN TABLOSU

Gelinim Mutfakta çarşamba gününün birincisi 12 puan alan Ezgi oldu. Günün en düşük puanını alan gelin 9 puanla Hatice oldu. Yağmur ve Elif ise 10 puan aldı.

Gelinim Mutfakta hafta ortasında puan tablosu; Ezgi 36 puan, Yağmur 28 puan, Elif 32 puan ve son olarak Hatice 27 puan aldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR