Gelinim Mutfakta Gülcan kimdir? Ne iş yapıyor nereli

Kanal D'nin çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta 2. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışmanın en fevri gelini olarak ilan edilen Gülcan ise girdiği tartışmalarla çok merak ediliyor. Hal böyle olunca Gelinim Mutfakta Gülcan kimdir? çok merak edildi. İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta Gülcan kimdir? Ne iş yapıyor nereli
Yayın Tarihi: 20.08.2019 13:33:00

Kanal D'nin lezzet kokan yarışması Gelinim Mutfakta yeni sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Tartışmaların ve rekabetin bir dakika bile eksilmediği yarışmanın en iddialı gelinlerinden olan Gülcan çok merak ediliyor. Girdiği tartışmalarla ve yüksek sesiyle olay yaratan Gelinim Mutfakta Gülcan kimdir? her yerde aranıyor. Detaylar haberimizde...

Programda yakalık 5 aydır yer alan ve 43 bileziği 32 çeyrek altını alan Gülcan, yarışmanın en fevri gelini olarak anılıyor. Kayınvalidelerle de gelinlerle de tartışmaktan çekinmeyen ve yeri geldiğinde çok ağır konuşan Gülcan hırslı kişiliğiyle de yemeklerini yapmaya çalışıyor.




GELİNİM MUTFAKTA GÜLCAN KİMDİR?

Gülcan Ekici aslen Malatyalı. Oldukça iddialı olan Gülcan Ekici 5 yıllık evli ve bir oğlu var. 22 Aylık oğlu olduğunu söyleyen Gülcan Hanım eşiyle birlikte çalışıyor.

 Restoranları olduğunu söyleyen Gülcan Ekici yemekleri konusunda da hayli iddialı... Sert tavırları ve ağır sözleriyle lafını kimseden sakınmayan Gülcan yarışmanın en dikkat çeken karakterlerinden biri olmayı başarıyor.

Kayınvalidesi Besime Hanım ile de zaman zaman tartışan Gülcan, hem yemeğini yapıyor hem de her tartışmaya giriyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR