Gelinim Mutfakta Ezgi elendi! Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan yarışmaya geri dönecek mi

Kanal D'nin çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta 13 eylül cuma günü 350. bölümüyle ekranlara geldi. Final heyecanının yaşandığı son bölümde yarışmanın adeta demirbaşı olan Ezgi 38 puan alarak elendi. Peki Ezgi Gelinim Mutfakta'ya geri dönecek mi? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta Ezgi elendi! Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan yarışmaya geri dönecek mi
Yayın Tarihi: 14.09.2019 12:54:00

Kanal D'nin iki sezondur devam eden yarışma programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta en düşük puanı alan bir yarışmacının elendiği program 13 eylül cuma günü 350. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan dolu bir haftanın ardından tansiyonu yüksek geçen final gününde yarışmanın demirbaşı sayılan Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım elendi. Toplamda 38 puan alan Ezgi, neredeyse 1 yıl sonra yarışmaya veda etti. Daha önce de defalarca yarışmadan ayrılan ancak sonrasında geri gelen Ezgi, Gelinim Mutfakta'ya geri dönecek mi? her yerde aranıyor. Biz de sizler için bu soruyu araştırdık bulduk.



Yarışmaya 91. bölümde katılan Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım neredeyse bir yıl boyunca yarışmada yer aldı. İlginç tavırlarıyla çok dikkat çeken ve yarışmaya bolca reyting kazandıran kayınvalide Reyhan ve bir o kadar ağırbaşlı gelini Ezgi sevilen yarışmacılardı. Bugüne kadar toplamda 55 çeyrek altın 75 altın bilezik kazanan ikili ne yazık ki yeni sezonun 4. haftasında yarışmadan elendi.




Sezon finali haftasında oğlu Rüzgar Efe'nin hastalanmasıyla yarışmadan ayrılan Ezgi ve Reyhan yerine Elif va kaynanası Çiğdem Hanım gelmişti. Ardından yeni sezonun ilk haftasında Ezgi ve kayınvalidesi geri dönmüştü. Sezona kötü başlamayan Ezgi, Gülcan'ın kendi isteğiyle ayrılmasından sonra motivasyonunu kaybetti. Çünkü Gülcan onun ezeli rakibiydi. Özellikle 9-13 Eylül haftasında kontorlü iyice kaybeden Ezgi çok kötü bir hafta geçirdi. Kayınvalidesi de kendisini bulamayınca iyice düşen Ezgi ne yazık ki elendi.

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ GERİ DÖNECEK Mİ?

Bu konu hakkında bir şey söylememiz çok doğru değil. Ancak şu an için Ezgi'nin geri dönmesi mümkün görünmüyor. Programın izleyicileri de eski yarışmacılardan ziyade yeni yüzler görmek istiyor. Tabi Ezgi ve Reyhan'ın da ciddi bir reyting katkısı var. Bu nedenle gelen yeni yüzler istenilen etkiyi yaratmazsa eski yarışmacılar özellikle Ezgi ve Reyhan Hanım yeniden mutfağa dönecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR