Gelinim Mutfakta Elif kimdir? Ne iş yapıyor Kaç yaşında

Kanal D'nin çok sevilen programı Gelinim Mutfakta yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışmacılarının en az puanlar kadar dikkat çektiği yarışmaya bu hafta gelen Elif çok merak ediliyor. Herkes Gelinim Mutfakta Elif kimdir? Ne iş yapıyor Kaç yaşında? sorularına yanıt arıyor.

Gelinim Mutfakta Elif kimdir? Ne iş yapıyor Kaç yaşında
Yayın Tarihi: 30.08.2019 13:02:00

Gelinim Mutfakta 2. sezonuyla ekranlara bomba gibi döndü. Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği yarışmada heyecan hiç bitmiyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kayınvalidelerin puan verdiği programa bu hafta katılan Elif Akçam çok merak ediliyor. Özellikle dünkü hijyen tartışmasının ardından Gelinim Mutfakta Elif kimdir? Kaç yaşında mesleği ne? her yerde aranıyor. Biz de sizler için araştırdık bulduk.

Dünkü bölümde bulaşıklarını lavaboya dizen Elif, rakiplerinin tepkisiyle karşılaştı. Hijyene önem veren ve arkadaşlarını uyaran Elif'in bu tutumu ise rakiplerinin eline koz verdi. Haliyle aralarında tartışma da çıkınca sesler yükseldi.




GELİNİM MUTFAKTA ELİF KİMDİR?

Gelinim Mutfakta'ya bu hafta katılan Elif Akçam, aslında eski bir yarışmacı. Programa 3. kez geri dönen Elif hemşire. 20 bilezik alan Elif, sessiz sakin ve ağırbaşlı bir karater. Sesini çok yükseltmeyen Elif üzerine çok gelinirse dişlerini göstermekten de çekinmiyor.

Hijyene de büyük önem veren Elif, daha önce iş saatleri yüzünden yarışmadan ayrılmıştı. Sezon fnalinden önce de Ezgi ve Reyhan Hanım yerine yarışmaya katılan Elif ve kayınvalidesi Çiğdem, 26 Ağustos pazartesi günü de Gülcan ve Besime Hanım yerine yeinden geldi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR