Gelinim Mutfakta 26 Haziran Çarşamba günün birincisi kim oldu? Ezgi ve Reyhan Hanım döndü mü?

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması 26 Haziran Çarşamba yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor! Gelinim Mutfakta 26 Haziran Çarşamba günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta Ezgi ve Reyhan Hanım yarışmaya döndüler mi?

Gelinim Mutfakta 26 Haziran Çarşamba günün birincisi kim oldu? Ezgi ve Reyhan Hanım döndü mü?
Yayın Tarihi: 25.06.2019 22:21:00

Kanal D ekranlarının sevilen lezzet yarışması Gelinim Mutfakta'da heyecan yeni bölümlerle sürüyor. Gelinim Mutfakta 26 Haziran 2019 Çarşamba günü yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gelinim Mutfakta izleyicisi 26 Haziran Çarşamba günün birincisi kim oldu? Sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım, yeni haftada yarışmada yer almıyor. Ezgi, hafta başında Gelinim Mutfakta yeni bölümüne bağlanarak, kayınvalidesi ile yarışmada neden yer almadığını kendisi açıkladı. Buna göre Ezgi'nin çocuğu hastalanmış ve havale geçirmiş. Bu yüzden de Ezgi ve Reyhan Hanım, yarışmada bu hafta halen daha yer almıyor. Ezgi'nin çocuğunun iyileşmesi ve tekrar sağlığına kavuşması bekleniyor. Gelinim Mutfakta 26 Haziran Çarşamba yeni bölüm fragmanında da bu ikili yer almıyor, Ezgi-Reyhan Hanım'ın yarışmaya ne zaman döneceği henüz bilinmiyor.

GELİNİM MUTFAKTA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI! 




GELİNİM MUTFAKTA 25 HAZİRAN GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta günün birincisi kaynanaların verdiği puanlar sonrasında ortaya çıktı. 

25 Haziran Salı gününde;
Günün en düşük puanını alan gelini 9 puanla Hülya olarak belirlendi. Günün birincisi olan ve çeyrek altını kazanan yarışmacı ise 15 puanla Gülcan oldu. Elif ve Hatice ise 11 puan alarak ikinci ve üçüncü oldular.

GELİNİM MUTFAKTA 26 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması, 26 Haziran Çarşamba günü öğle saatlerinde başlayacak ve gelinlerin maharetlerini sergilemesinin ardından kayınvalidelerin puanlamasıyla sona erecek. Gelinim Mutfakta 26 Haziran günün birincisi de bu puanların verilmesinin ardından belli olacak. Şuan puan durumu ve günün birincisi belli olmadı, belli olur olmaz bu sayfada paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR