Gelinim Mutfakta 26 Haziran 2019 Çarşamba günün birincisi kim oldu puan durumu

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor! Gelinim Mutfakta 26 Haziran Çarşamba günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 26 Haziran günü puan durumu, puan tablosu araştırılıyor.

Gelinim Mutfakta 26 Haziran 2019 Çarşamba günün birincisi kim oldu puan durumu
Yayın Tarihi: 26.06.2019 13:14:00

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da heyecan yeni haftada da sürüyor! Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan yarışmada Gelinim Mutfakta 26 Haziran Çarşamba günün birincisi merak ediliyor. İzleyiciler, Ezgi ve Reyhan Hanım'ın yer almadığı haftada günün ve haftanın birincisinin hangi gelin-kaynana ikilisi olacağını merakla bekliyor.

Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım, yeni haftada yarışmada zorunlu nedenlerden dolayı yer alamıyor. Ezgi ve Reyhan Hanım, Ezgi'nin çocuğunun ateşli hastalıkla havale geçirmesi nedeniyle bu hafta Gelinim Mutfakta'ya katılamadı. Ezgi, yarışmaya bağlanarak çocuğunun son durumunu aktardı. Biz de kendisine tekrardan geçmiş olsun diyoruz. Ezgi ve Reyhan Hanım 26 Haziran Çarşamba günü de ekranlarda olamıyor. Ezgi ve Reyhan Hanım'ın yer almadığı haftada 26 Haziran Çarşamba gelinim mutfakta günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu ve puan tablosu da araştırılıyor. 

GELİNİM MUTFAKTA EN SON GÜNÜN BİRİNCİSİ VE PUAN DURUMU


Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'da 25 Haziran Salı günü 9 puanla Hülya sonuncu oldu. Elif ve Hatice 11 puanda kalarak ikisi birlikte ikinci ve üçüncülüğü paylaştılar. Günün birincisi 15 puan alan Gülcan oldu. Ezgi ve Reyhan Hanım yarışmada yer almıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 26 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması, 26 Haziran Çarşamba günü öğle saatlerinde başlayacak ve gelinlerin maharetlerini sergilemesinin ardından kayınvalidelerin puanlamasıyla sona erecek. Gelinim Mutfakta 26 Haziran günün birincisi de bu puanların verilmesinin ardından belli olacak. Şuan puan durumu ve günün birincisi belli olmadı, belli olur olmaz bu sayfada paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR