Gelinim Mutfakta 24 Haziran günün birincisi kim oldu puan durumu Ezgi ve Reyhan Hanım yeni hafta neden yok?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 24 Haziran Pazartesi yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gelinim Mutfakta 25 haziran günün birincisi kim oldu?Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanında Ezgi ve Reyhan Hanım yarışmada yer almıyor. İzleyiciler Ezgi ve Reyhan Hanım neden yok diyor?

Gelinim Mutfakta 24 Haziran günün birincisi kim oldu puan durumu Ezgi ve Reyhan Hanım yeni hafta neden yok?
Yayın Tarihi: 24.06.2019 00:22:00

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması 24 Haziran Pazartesi günü yeni haftaya merhaba diyor. Sevilen yarışmanın izleyicileri yeni haftanın ilk günü olan 24 Haziran Pazartesi günü kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta yeni bölüm günün birincisi olarak çeyrek altını kim kazandı? Sorusunun yanıtını arıyor.

Gelinim Mutfakta 24 Haziran Pazartesi yeni bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandı ve aynı zamanda meraklandırdı. Fragmanda yer alan görüntülere göre Ezgi ve Reyhan Hanım yeni bölümde yarışmada yer almıyor. İzleyiciler Ezgi ve Reyhan Hanım, Gelinim Mutfakta yeni bölümde neden yok? Araştırıyor. Fatih Ürek, Ezgi ve Reyhan Hanım'ın yarışmada olmadığını ve nedenini açıklıyor. Ezgi, videoyla yarışmaya bağlanıp "Çok korktum,  O'da(Reyhan ) çok korktu" diyor. Acaba neden gelmediler, Ezgi ve Reyhan Hanım'ın evlerine hırsız mı girdi? Yanıtını yarın öğreneceğiz...


GELİNİM MUTFAKTA 21 HAZİRAN KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'da bu hafta haftanın en düşük puanını alan gelini kayınvalidesi ile birlikte yarışmaya veda etti. Haftanın en düşük puanını alan 2 gelini Sevinç ve Hatice oldu. Haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda eden gelin, 45 puanla Sevinç oldu. Sevinç Gelinim Mutfakta'ya veda etti.

GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alan gelini, 5 altın bileziğin de sahibi oldu. Haftanın en yüksek puanını alan gelini 66 puanla Ezgi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 24 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 24 Haziran Pazartesi günü Ezgi ve Reyhan Hanım'ın yer almadığı yeni bölümde kimin günün birincisi olduğu henüz belli olmadı. Yapılacak puanlamaların ardından puan durumunu ve günün birincisi olan ismi sizlerle paylaşacağız...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR