Gelinim Mutfakta 21 Haziran kim elendi? Gelinim Mutfakta bu hafta veda eden isim kim?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta 21 Haziran Cuma günkü bölümle sona erecek! Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi, hangi gelin kayınvalide yarışmaya veda etti? İzleyiciler bu soruların yanıtını araştırıyor...

Gelinim Mutfakta 21 Haziran kim elendi? Gelinim Mutfakta bu hafta veda eden isim kim?
Yayın Tarihi: 21.06.2019 00:09:00

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması 21 Haziran Cuma günü haftanın finali bölümüyle ekranlarda olacak. Gelinim Mutfakta izleyicileri, 21 Haziran Cuma günü yayınlanacak bölüme kilitlenmiş durumda. Dün, Gelinim Mutfakta yarışmasına Gülcan'ın gözyaşları damgasını vurdu. Kayınvalidesine veryansın eden Gülcan, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Gelinim Mutfakta da heyecan üst seviyede! Hünerlerin sergilendiği yarışmada gelin-kaynanalar arasında polemikler bitmek bilmiyor. Hüsniye Hanım da dün yarışmanın hararetli isimlerinden biriydi! Gelinim Mutfakta 21 Haziran Cuma günü yeni bölümünde kimin birinci olacağı ve kimin eleneceği merak ediliyor...

GELİNİM MUTFAKTA 21 HAZİRAN GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?


Gelinim Mutfakta 21 Haziran günün birincisi 18 puanla Ezgi oldu. Diğer üç gelin ise 9 puan aldı. Bu puanla Ezgi, günün birincisi olarak çeyrek altının da sahibi oldu. Ezgi haftanın birincisi olmaya da çok yaklaştı. Ancak 21 Haziran Cuma gününün puanları da önem taşıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 21 HAZİRAN KİM ELENDİ? YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM

Gelinim Mutfakta 21 Haziran Cuma günü, haftanın en düşük puanını alan isim yarışmaya veda edecek. Gelinim Mutfakta da bu hafta 4 günlük puan durumu sonunda yeni yarışmacı Sevinç en düşük puandaki isim konumunda. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR