Gelinim Mutfakta 21 Haziran günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Puan Durumu

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla süren Gelinim Mutfakta yarışması 21 Haziran Cuma günü yeni bölümüyle yayınlanacak. 21 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta haftanın puan durumu merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta 21 Haziran günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Puan Durumu
Yayın Tarihi: 21.06.2019 00:02:00

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması, hafta içi her gün yeni bölümleriyle yayınlanıyor! Gelinim Mutfakta 21 Haziran Cuma günü de haftanın final gününde ekranlarda olacak. Gelinim Mutfakta izleyicisi Gelinim Mutfakta 21 Haziran günün ve haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın puan durumu? Sorularını araştırıyorlar.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümü 21 Haziran günü öğlen başlayacak. Gelinim Mutfakta'nın 21 Haziran Cuma gününün birincisi ve haftanın birincisi merak ediliyor. İzleyiciler tarafından araştırılan soruların yanıtına ve dün günün birincisi kim oldu? Sorusunun cevabına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA 20 HAZİRAN GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?


Gelinim Mutfakta 20 Haziran günün birincisi 18 puanla Ezgi oldu. Diğer üç gelin ise 9 puan aldı. Bu puanla Ezgi, günün birincisi olarak çeyrek altının da sahibi oldu. Ezgi haftanın birincisi olmaya da çok yaklaştı. Ancak 21 Haziran Cuma gününün puanları da önem taşıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 21 HAZİRAN GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 21 Haziran Cuma günün ve haftanın birincisi, gelinlerin hünerlerini sergilemesinin ardından kayınvalidelerin vereceği puanlarla belli olacak. Şuanda haftanın birincisi olmaya en çok Ezgi yakın. Ancak gün neler gösterecek?

Gelinim Mutfakta 21 Haziran Cuma gününün birincisi Fatih Ürek tarafından açıklanır açıklanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR