Gelinim Mutfakta 2 Eylül yeni yarışmacı gelin Yağmur ve kaynanası Necla Hanım kimdir nereli?

Kanal D'nin heyecan dolu gelin kaynana yarışması Gelinim Mutfakta'da 2 Eylül pazartesi günü yeni bir hafta başladı. Hülya ve kayınvalidesi Zeynep Hanım'ın elendiği yarışmaya bu hafta Yağmur ve kaynanası Necla Hanım katıldı.Peki Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı gelin Yağmur ve kaynanası Necla kimdir?

Gelinim Mutfakta 2 Eylül yeni yarışmacı gelin Yağmur ve kaynanası Necla Hanım kimdir nereli?
Yayın Tarihi: 2.09.2019 12:57:00

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği Gelinim Mutfakta 2 Eylül pazartesi günü yepyeni bir haftaya yeşil ışık yaktı. Her bölümünde ayrı tartışmanın yaşandığı ve her gün farklı bir yemeğin yapıldığı programda geşen hafta Hülya ve kayınvalidesi Zeynep Hanım en düşük puanı alarak elenmişti. Haliyle yarışmaya yeni gelin ve kaynana katıldı. Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar Yağmur ve kaynanası Necla Hanım oldu.

Haliyle Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı gelin Yağmur ve kaynanası Necla kimdir? Nereliler? Kaç yaşındalar? çok merak edildi. Herkes bu sorulara yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...




GELİNİM MUTFAKTA YENİ YARIŞMACILAR YAĞMUR VE NECLA HANIM KİMDİR? 2 EYLÜL

2 Eylül pazartesi günü Gelinim Mutfakta 341. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde yarışmaya Yağmur ve kayınvalidesi Necla Hanım katıldı. 

2 Eylül yeni yarışmacısı Yağmur 26 yaşında ve 2 yıllık evli. Henüz çocuğu olmayan Yağmur hırslı ve yarışmaya çok gelmek istemiş. El lezzetine çok güvenen Yağmur, aşırı kıskanç karakteriyle de rakiplerini çok şaşırttı. 

Kayınvalidemiz Necla Hanım ise aslen ve İstanbul'da yaşıyor. 3 çocuğu olan kayınvalidemiz 1 kızı ve iki oğlu var. Necla hanım herkesi göndermeye geldiğini söylüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR