Gelinim Mutfakta 16 Eylül yeni yarışmacı Dilek Akıncıoğlu ve kayınvalidesi Fatma kimdir?

Kanal D'nin hafta içi her gün ekranlara gelen programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta başladı. Geçen hafta en düşük puanı alan Ezgi ve Reyhan Hanım yerine 16 Eylül pazartesi günü mutfağa Dilek Akıncıoğlu ve kayınvalidesi Fatma Hanım geldi. Peki Dilek Akıncıoğlu ve kayınvalidesi Fatma kimdir?

Gelinim Mutfakta 16 Eylül yeni yarışmacı Dilek Akıncıoğlu ve kayınvalidesi Fatma kimdir?
Yayın Tarihi: 16.09.2019 13:28:00

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta 16 Eylül pazartesi günü başladı. Geçen cuma en düşük puanı alıp elenen Ezgi ve Reyhan Hanım yerine pazartesi günü yeni bir gelin ve kayınvalide katıldı. Mutfağa şarkılar türkülerle giren yeni yarışmacı Dilek Akıncıoğlu ve kayınvalidesi Fatma Hanım çok merak edildi. Programı hiç kaçırmadan izleyen izleyiciler ise 16 Eylül 2019 Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar Dilek Akıncıoğlu ve kayınvalidesi Fatma Hanım kimdir? her yerde aramaya başladı. İşte detaylar...

Rekabetin had safhada olduğu yarışmada zorlu bir haftanın ardından genellikle düşük puan alan Ezgi elendi. Yaklaşık bir yıldır yarışmada mücadele eden ve 75 bilezik, 55 çeyrek altınla rekor kıran Ezgi ve Reyhan Hanım programa veda etti.

Her giden ekibin yerine yeni bir gelin ve kayınvalidenin Gelinim Mutfakta'ya 351. bölümde Dilek Akıncıoğlu ve kayınvalidesi Fatma Hanım dahil oldu. Peki yeni yarışmacılar Dilek ve kaynanası Fatma kim? 




GELİNİM MUTFAKTA YENİ GELİN DİLEK AKINCIOĞLU ve KAYINVALİDESİ FATMA HANIM KİMDİR? 16 EYLÜL

Gelinim Mutfakta'ya 351. bölümde gelen Dilek Akıncıoğlu aslen Adanalı ancak İstanbul'da yaşıyor. 5 yıllık evli ve bir kızı olan Dilek çok iddialı bir gelin. Kayınvalidesi Fatma Hanım ise 3 çocuk annesi oldukça sessiz sakin bir kadın. 

Gelir gelmez altın listesinden Ezgi'nin adını silen Dilek Hanım nasıl yemekler yapacak, kaynanalardan kaç puan alacak hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR