Gaziantep Trabzonspor maçını izle Şifresiz Bein Sports 1 Antep Trabzon canlı maç izle

Gaziantep Trabzonspor maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Gaziantep Trabzonspor maç izle! Gaziantep Trabzonspor Bein Sports 1 maç yayını. Şifresiz Gaziantep Trabzonspor maç izle! Gaziantep Trabzonspor canlı maç izle. Gaziantep Trabzonspor Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Gaziantep Trabzonspor B

Gaziantep Trabzonspor maçını izle Şifresiz Bein Sports 1 Antep Trabzon canlı maç izle
Yayın Tarihi: 7.03.2020 16:05:00

Gaziantep Trabzonspor maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Gaziantep Trabzonspor maç izle! Gaziantep Trabzonspor Bein Sports 1 maç yayını. Şifresiz Gaziantep Trabzonspor maç izle! Gaziantep Trabzonspor canlı maç izle. Gaziantep Trabzonspor Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Gaziantep Trabzonspor Bein Sports 1 maç izle.

Şifresiz Gaziantep Trabzonspor canlı maç izle!

Gaziantep Trabzonspor maçını izle! Gaziantep Trabzonspor donmadan maç yayını. Kesintisiz Gaziantep Trabzonspor maç izle! 7 Mart 2020 cumartesi Gaziantep Trabzonspor şifresiz maç yayını. Donmadan Gaziantep Trabzonspor maçı izle! Gaziantep Trabzonspor Bein Sports 1 maç izle! Gaziantep Trabzonspor Canlı maç izle!

Gaziantep Trabzonspor donmadan maç yayını!

Gaziantep Trabzonspor maçı kesintisiz Bein sports 1 ekranlarında yayınlanıyor. Şifresiz Bein Sports 1 izle digitürk Play ekranlarında yayınlanıyor. Gaziantep Trabzonspor şifresiz Digitürk Play adresinden hd olarak izleyebilirsiniz.

Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana Bıyık, Tosca, Morais, Sousa, Güray, Maxim, Kenan, Kayode

Uğurcan, Kamil Ahmet, Da Costa, Campi, Novak, Obi Mikel, Ndiaye, Sosa, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Hüseyin Çimşir'den sürprizler!


Trabzonspor tek eksikle Antep'te. Sağ bek Peraira sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, büyük sürpriz Guilherme'den geldi. Haftalardır sahada olan Guilherme yedek kaldı.Hüseyin Çimşir formda olan Ekuban'ın dönmesiyle formayı verdi. Abdülkadir Ömür ve Guilherme orada forma giymek için saha kenarında olacak ancak Trabzonspor kadrosuyla forma giymek artık çok. Ekuban'ın yerine Ömür ve Guilherme forma savaşı verirken, Yeni Malatyaspor'da Sosa mevkinde de oynayan Guilherme yorulan orta saha yerine oraya gelebilir.

Kenan formayı kaptı!

Gaziantep'te Kenan Özer'in Başakşehir maçında performansı formayı getirdi. Sonradan giren gol de atan Kenna Özer, Kayode'yle beraber ilerde yer alacak. Maxim ve Güray'la birlikte ileri hatta yer alacak Kenan Özer, Twumasi'den formayı kaptı. Bu da Sumudica muhteşem bir teknik direktör olduğunu gösterdi.

Nwakaeme döndü!

Uzun süren sakatlık serüveni sonrası tamamen dönen Nwakaeme'de gözler. Anthony Nwakaeme zorlu maçta Alexander Sörloth'a gol yada goller atmak için sahada. Ekuban dönmesiyle hızlı ve muhteşem yetenek üçlü yerini aldı. Ndiaye, Mikel ve Sosa'da yan yana geldi.

Abdülkadir Ömür'de gözler!

Eskiden 5 kilo kasla geri dönen ve eskiden de iyi olan Abdülkadir Ömür'de gözler. Gerek milli takımda yaşanan sakatlıklar gerek bu sezon şampiyon potasında yer alması ve kalması için Abdülkadir Ömür performansı merak ediliyor. Ancak bu sezon Bilal Başakçıoğlu, Guilherme, Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak ve Doğan Erdoğan gibi yıldız direk forma giyebilir. 

Hüseyin formayı bıraktı!

Devre arasında en verimli ismi Trabzonspor'da, Manuel De Casto formayı kaptı. Hüseyin Türkmen yedekler arasında yer alıyor ve yanında Campi oynayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR