Gazi koşusu kim kazandı Hangi at Jokey kazandı? 93 gazi koşusu Kazananı galibi kim?

93. Gazi koşusu bugün koştu! Gazi Koşusu'nu kim kazandı, hangi at ve jokey kazandı? MErak ediliyor. TJK bünyesinde düzenlenen Gazi Koşusu bugün biraz önce koşuldu ve kazanan belli oldu!

Gazi koşusu kim kazandı Hangi at Jokey kazandı? 93 gazi koşusu Kazananı galibi kim?
Yayın Tarihi: 30.06.2019 17:22:00

21 safkanın yarıştığı 93. Gazi Koşusu biraz önce sona erdi. 21 safkanın kıran kırana mücadele ettiği 93. Gazi Koşusunda yine büyük bir heyecan yaşandı! Her sene Mustafa KEmal Atatürk anısına koşulan Gazi Koşusu'nda büyük heyecan bu yıl da sürdü. Gazi Koşusu'nun kazananı merak ediliyordu.

93. Gazi Koşusu kazananı "The Last Romance" isimli atıyla jokey Ahmet Çelik kazandı! Ahmet Çelik, Gazi Koşusunu toplamda 5 kez arka arkaya kazanarak büyük bir başarıya imza attı! Rekorunu egale eden ve yükselten Ahmet Çelik, art arda 5. kez Gazi Koşusu'nu kazanarak kırılması güç bir rekor geliştirdi.

GAZİ KOŞUSU ÖDÜLLERİ - GAZİ KOŞUSU KAZANANI NE KADAR ALDI?

93. Gazi Koşusu, 30 Haziran Pazar günü koşulacak. Şimdiden Gazi Koşusu ikramiyeleri belli oldu! 93. Gazi Koşusu'nu birinci tamamlayan atın sahibi 1 milyon 650 bin TL kazanç elde edecek. İkinci 660 bin TL, Üçüncü 330 bin TL kazanacak. 93. Gazi Koşusu'nda toplamda 2 milyon 805 bin TL ödül dağıtılacak. Dağıtılacak ödüller, safkanın sahibinin statüsüne göre (yetiştirici olması vs.) artabilecek.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR