Gazi Koşusu 30 Haziran Kim Kazandı? Gazi Koşusu Birinci ve İkinci Ne Kadar Para Aldı?

93. Gazi Koşusu 30 Haziran Pazar günü koşuldu! Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına düzenlenen Gazi koşusu'nu bu yıl kim kazandı? Gazi Koşusu kazananları ne kadar para alıyor? Gazi Koşusu ödülleri ne kadar?

Gazi Koşusu 30 Haziran Kim Kazandı? Gazi Koşusu Birinci ve İkinci Ne Kadar Para Aldı?
Yayın Tarihi: 30.06.2019 17:27:00

Gazi Koşusu, her sene olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşku ve katılımla 30 Haziran Pazar günü koşuldu. Türkiye Jokey Kulübü'nce, Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına düzenlenen Gazi Koşusu'nda bu yıl büyük ödüller de dağıtılıyor. TJK TV ekranlarından yayınlanan 93. Gazi Koşusu'nu kazanan atın sahibi ve atın jokeyi büyük ödüllerin sahibi oldu!

93. Gazi Koşusu galibi "The Last Romance" isimli safkan ile ata binen jokey Ahmet Çelik oldu. Ahmet Çelik, üst üste 4. kez kazandığı Gazi Koşusu'nu bu yıl da kazanmayı başardı ve rekorunu geliştirerek üst üste 5. kez Gazi Koşusu kazanmış oldu.


GAZİ KOŞUSU BİRİNCİSİ NE KADAR KAZANDI?

Gazi Koşusu 93. yılında tüm heyecanı ile devam ediyor. Toplamda 21 atın yarıştığı Gazi Koşusunda ödüller de merak diliyor. Gazi Koşusunu kazanan birincilik ödülünü alan 2 milyon 393 bin liranın sahibi oldu. Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına düzenlenen Gazi Koşusu'na katılım da yoğundu.

Sanat ve siyaset camiasından ve ünlülerden bir çok isim Gazi Koşusu için Veliefendi Hipodromu'nda yerini aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu da Gazi Koşusu için Veliefendi'deydi. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR