Garanti BBVA Müjdeli Haberi Verdi! Güncel Emekli Promosyon Kampanyası Sonunda Açıklandı

Maaş değişikliği ile Garanti BBVA emekli promosyon kampanyası yeniden gündeme geldi.

Garanti BBVA Müjdeli Haberi Verdi! Güncel Emekli Promosyon Kampanyası Sonunda Açıklandı
Yayın Tarihi: 16.03.2023 14:56:00

EYT’nin yürürlüğe girmesi ve Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla dikkatler banka promosyon ödemelerine çevrildi. Promosyon maliyetleri EYT standardına göre güncellenen ve 2 milyondan fazla ziyaretçi çeken bankalardan biri de Garanti BBVA oldu. Garanti Bankası'nın güncel emeklilik promosyon kampanyasının detaylarını haberimizde özetledik. 2023 Garanti BBVA EYT emekli promosyon rakamları aşağıda listelendi.

Emekli promosyonları için ödemeler her zaman vatandaşların ilgisini çeken bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır. Duyurumuzda, yeni açıklanan kampanya bilgilerini Garanti BBVA EYT emekli promosyon ödemeleri güncellemesiyle birleştirdik. Peki Garanti BBVA EYT emekli promosyonunda ne kadar veriyor? Mevcut Garanti BBVA emekli promosyon kampanyasının özellikleri aşağıda listelenmiştir.

Garanti BBVA Emekli Promosyon Ödemesi Tutarları Ne Kadar?

Garanti BBVA'dan emekli maaşınızı 7.500 TL'ye varan nakit fırsatı ve kredi kartıyla 500 TL'lik alışverişe 1.000 TL'lik bonus fırsatını kaçırmayın. 

Garanti BBVA'lı emekliler maksimum 3.500 TL emekli maaş alıyorlarsa 4.500 TL ödeme alacak.

Garanti BBVA'lı emekliler 3.500 ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alıyorlarsa 5.250 TL ödeme alacak.

Garanti BBVA'lı emekliler 7.500-10.000 TL arasında emekli maaşı alıyorlarsa 6.750 TL ödeme alacak.


Garanti BBVA'lı emekliler 10.000 TL ve üzeri olarak emekli maaşı alıyorlarsa ise 7.500 TL ödeme alacak.

Promosyon avantajı, 3 Mart - 31 Mart 2023 tarihleri arasında üç yıl süreyle gelir veya emekli maaşını Garanti BBVA'dan almayı kabul eden emekli müşterilere sunulmaktadır. Promosyon miktarının müşteri hesabına aktarılması, taahhüt süresinin başlangıcıdır. Promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen parametrelere göre yapılır. Birden fazla emekli maaşı alan müşterilerden biri promosyon talebinde bulunduğunda, emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve sadece bir promosyon ödemesi sağlanır. Emekli Bankacılığı Promosyon Sözleşmesi'ni imzalarsanız promosyon ödemeniz, ilk gelirinizin Garanti BBVA'ya ulaşmasını takip eden ilk üç iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz.

Emekli Promosyon Ödeme Detayları Nedir?

Taahhüdü, aylık ödemenin durdurulması veya gelir veya emekli aylığının başka bir kuruma aktarılması gibi herhangi bir nedenle süresi dolmadan önce sonlandırmanız halinde, promosyon ilişkisi taahhüt süresi içinde sona erer. Bu durumda ödenen promosyon tutarı, kalan taahhüt süresi dikkate alınarak bankaya yazılı bildirimde bulunulmaksızın kıstelyevm yöntemi kullanılarak geri ödenir. Kalan süreye göre tahsis edilen promosyon ödemesinin bir kısmı değerlendirilir.

Emekli maaşını son kuruşuna kadar çekmek isteyen müşterilerin Garanti BBVA ATM'sini kullanarak Para Çekme > Tüm Bakiye işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Uygulamanın kullanımı, işlemin tamamlandığı Garanti BBVA ATM'sindeki madeni para stoğu ile sınırlıdır. ATM'de yeterli madeni para yoksa her kuruşunu ödemek mümkün olmayabilir. Emekli maaşı dışındaki geliri için maaşını bankaya aktarmak isteyen emekliden belge istenebilir. Dilerseniz kimlik kartınız ile en yakın banka şubesine giderek emekli maaşınızı şube ve ATM'ler de dahil olmak üzere Türkiye genelindeki birçok Garanti BBVA noktasından kolayca çekebilirsiniz.

Prim Borcunu Ödeyecek EYT’liye Kredi Sağlanacak

Garanti BBVA, yeni dönemde emeklilik müşterilerine sunduğu harika avantajlarla EYT'lileri de unutmadı. %1,69 faiz oranıyla EYT Prim Borcu Kredisi, prim borcu olan EYT üyelerinin anında emekli olmalarını sağlar. Garanti BBVA maaş transferi işlemleri internet üzerinden, banka şubelerinden veya E-Devlet sistemi üzerinden yapılabilmektedir. 15 Mart 2023 verileri banka promosyon ödemelerine dahildir. EYT mevzuatı geçtiğinde promosyon ödemelerinin de artma ihtimali vardır. Bankaların resmi internet sitelerinde bütün bilgileri bulabilirsiniz.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR