Garanti Bankası Akbank ve Denizbank hesabı olanları duyuru yapıldı! 5 gün içinde işlem yapmanız isteniyor

Garanti Bankası Akbank ve Denizbank hesabı olanları duyuru yapıldı! 5 gün içinde işlem yapmanız isteniyor

Garanti Bankası Akbank ve Denizbank hesabı olanları duyuru yapıldı! 5 gün içinde işlem yapmanız isteniyor
Yayın Tarihi: 17.03.2023 21:22:00

Garanti Bankası Akbank ve Denizbank son zamanlarda yapmış oldukları kampanyaları ile birlikte adından söz ettirirken nakit kredi kullanacak olan vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda Kredi ödemelerine uygun faiz oranları ile birlikte vereceğini açıkladığı nokta acil ihtiyacınızın olması durumunda başvuru şartlarına uygun olarak Kredi ödemelerinizi hesaplarınıza yatırabileceğiniz Garanti Bankası Akbank ve Denizbank üzerinden sizlerde 36 ay vadeli 5 gün içerisinde 50.000 TL gelir belgesiz kredi alabilirsiniz.

Garanti Bankası üzerinden nakit kredi başvurusunu gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için yapılan bu Kredi ödemelerinde uygun faizlerle sizlere hızlı bir şekilde işlem gerçekleştirilecek ve nakit kredi ödemeleri başvuru yapmanız durumunda hesaplarınıza yatırılarak kullandırılacaktır. Garanti Bankası hesabınız varsa mobil uygulamaya girerek bankaya gitmeden de 7/24 kredi kullanabilirsiniz.

Akbank ve Denizbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvuruları cep telefonları üzerinden SMS ile internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ve banka internet siteleri üzerinden şubelere gitmeden yapılmaktadır. Akbank ve Denizbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için yapmış oldukları bu kampanyalarda kendi banka müşterilerine internet bankacılığını kullanmaları halinde masrafsız Kredi ödemesini hemen aynı gün içinde mesai saati dışında olsa bile hesaplara yatırmaktadır. Akbank üzerinden aynı zamanda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler cep telefonları üzerinden SMS atarak da başvuru yapabilir.

Sms ile Akbank üzerinden başvuru yapmak için kredi yazıp boşluk bırakıp t.c kimlik numaranızı 44-25 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Denizbank üzerinden sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için ise kredim TC kimlik ve doğum tarihi yazarak bu mesajı 32 80 numarasına göndermeniz yeterlidir. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR