Gamze Davgana Kimdir? Rafet El Roman'ın yeni sevgilisi Kısmetse Olur yarışmacısı Gamze Oldu!

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Kısmetse Olur yarışmasına da katılan Gamze Davgana ile yeni bir aşka yelken açtı. İnternette kullanıcılar Gamze Davgana kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtını araştırıyor. Gamze Davgana ve Rafet El Roman aşkına dair detaylar da haberimizde...

Gamze Davgana Kimdir? Rafet El Roman'ın yeni sevgilisi Kısmetse Olur yarışmacısı Gamze Oldu!
Yayın Tarihi: 4.09.2019 14:54:00

51 yaşındaki ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Kanal D'de bir dönem yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında yer alan Gamze Davgana ile aşk yaşıyor! Rafet El Roman ile Gamze Davgana, yeni bir aşka yelken açtılar! Ünlü şarkıcı ile tanınmış sevgilisi Gamze Davgana, kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Gamze Davgana kimdir? Kaç yaşında ve nereli, İnstagram hesabı var mı? Tüm bu sorular merak ediliyor.

Rafet El Roman, yeni sevgilisi Gamze Davgana ile birlikte yurt dışına tatile gitti! Rafet El Roman - Gamze Davgana ikilisinin aşkı da tatil pozlarıyla ortaya çıktı! 51 yaşındaki Rafet El Roman, kendisinden 22 yaş küçük, 29 yaşındaki Kısmetse Olur yarışmacısı Gamze Davgana ile aşk yaşıyor! 


Gamze Davgana Kimdir? Rafet El Roman'ın yeni sevgilisi



Rafet El Roman'ın yeni sevgilisi Gamze Davgana, 29 yaşında. Turizm işleri yapan Gamze Davgana, daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında talibini aramıştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR