Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki FETÖ savaşı mahkemeye taşındı

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı FETÖ terör örgütü ile suçlaması sonrası olay mahkemeye taşındı.

Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki FETÖ savaşı mahkemeye taşındı
Yayın Tarihi: 17.08.2023 14:55:00

Beşiktaş'ın transfer videosundaki Galatasaray'a dair FETÖ göndermesi gerginlik yarattı. Galatasaray Spor Kulübü yayınladıkları yazı ile "Hesabını soracağız" derken 
Beşiktaş ise "kasıt, art niyet yoktu" dedi.

Beşiktaş ikinci açıklamasında "Tehdit dolu söylemlere pabuç bırakmayız" diyerek Galatasaray'a meydan okudu. Ancak gerginlik tırmanmaya devam ediyor. Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki FETÖ gerginliği karşılıklı açıklamalarla büyüyerek mahkemelik oluyor.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi İngiltere’nin Norwich City takımında bulunan Milot Rashica’yı transfer etti. Siyah beyazlı ekip Rashica transferinin sosyal medyadan duyurduğu videoda, Galatasaray’a FETÖ göndermesi yaptı. Videoda "İstanbul Boğazı’nın en güzel yerinde, huzur içinde. Hoş geldin" ifadeleri kullandı. Videoda Ali Sami Yen Spor Kompleksi ve etrafında trafik yoğunluğu gösterilmişti. Görüntünün, 2012 yılında Türk Telekom Arena’da düzenlenen "Türkçe Olimpiyatları"na ait olduğu anlaşılmıştı.


"HESABINI SORACAĞIZ"

Galatasaray, bu paylaşım sonrası bir açıklama yayınladı ve açıklamada "Cumhuriyet’in aydınlık yüzü Galatasaray’ı direkt ya da dolaylı şekilde bu ülkeye büyük zararlar vermek için uğraşan, kanlı bir terör örgütü ile yan yana göstermeye çalışan her kimse öncelikle müfteridir.  Paylaşılan bu videonun altında imzası olan kim varsa onlardan oynadıkları bu kirli oyunun hesabını soracağız" ifadesini kullanmıştı.

Beşiktaş: Transfer şovlarından şımardıkları görülen Galatasaray Yönetimi

Bu açıklama sonrqası Beşiktaş’tan da "Bırakın bu ucuz gündem değiştirme oyunlarını ve yakışıksız kabadayı söylemlerini! Dün Galatasaray camiasının, Kulübümüzle ilgili yapmış olduğu açıklama yersiz, gereksiz ve hadsizdir. Futbol A Takımımıza dahil ettiğimiz bir futbolcumuz için hazırlanan transfer videosunda; hiçbir kasit, art niyet ve ima amacı taşımayan bir sahneye takılarak olayı gündem değiştirmek adına kullanmak için yapılan bu açıklamadaki kabadayı ve tehdit dolu söylemlere pabuç bırakmayız. Son zamanlardaki transfer şovlarından şımardıkları görülen Galatasaray Yönetimi’ne son sözümüz; tehdit ve kabadayılık gibi söylemlerden uzak durmalarıdır." denildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR