Galatasaray Fenerbahçe derbisi izle Bein Sports Jestyayın Netspor GS FB maçı izle

Galatasaray Fenerbahçe derbisi izle! Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle. Galatasaray Fenerbahçe Bein Sports izle. Galatasaray Fenerbahçe jestyayın maç izle. Galatasaray Fenerbahçe netspor izle. Jestyayın Galatasaray Fenerbahçe maçı izle. GS FB canlı maç izle!

Galatasaray Fenerbahçe derbisi izle Bein Sports Jestyayın Netspor GS FB maçı izle
Yayın Tarihi: 27.09.2020 18:02:00

Galatasaray Fenerbahçe derbisi izle! Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle. Galatasaray Fenerbahçe Bein Sports izle. Galatasaray Fenerbahçe jestyayın maç izle. Galatasaray Fenerbahçe netspor izle. Jestyayın Galatasaray Fenerbahçe maçı izle. GS FB canlı maç izle!

Galatasaray Fenerbahçe derbisi izle! Bein Sports maç izle

Süper Lig'de günün maçında Galatasaray Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Galatasaray Fenerbahçe maç izle! Galatasaray Fenerbahçe canlı maç yayını. Donmadan Galatasaray Fenerbahçe maçı izle! Şifresiz Galatasaray Fenerbahçe canlı maç izle! Galatasaray Fenerbahçe şifresiz maç yayını.

Şifresiz Galatasaray Fenerbahçe maçı izle derbi Bein Sports Ligtv GS FB jestyayın selcuksports maç izle​

Derbinin 11'leri belli oldu!

Galatasaray XI: Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Arda, Feghouli, Falcao.

Fenerbahçe XI: Altay; Gökhan, Tisserand, Lemos, Caner; Gustavo, Sosa, Ozan; Deniz, Thiam, Valencia

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında dev derbi heyecanı! Sezona iyi bir giriş yapan ve şuana kadar oynadığı 4 resmi maçı da (2 UEFA Avrupa Ligi - 2 Süper Lig) kazanan Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Gerek sonuç gerekse ortaya konan futbol anlamında başarılı bir görüntü sunan Sarı-kırmızılılar, üçüncü haftada Fenerbahçe derbisini de kazanarak hem 3 puanın sahibi olmak hem de moral avantajını ele geçirmek istiyor. Erol Bulut yönetiminde şampiyonluk yolunda ilerlemeyen isteyen konuk ekip Fenerbahçe ise Galatasaray'ı sahasında yenerek büyük bir psikolojik üstünlük peşinde. Galatasaray - Fenerbahçe CANLI Derbi heyecanı haberimizin devamında sizlerle...

Süper Lig'de gözler Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde. Trabzonspor'un 3 puanla kapattığı üçüncü haftada sezonun en önemli derbisi olarak beklenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sahne alıyor. Zorlu 90 dakikada iki ekibinde 3 puan için mücadele edeceği Galatasaray Fenerbahçe mücadelesinin başlamasına artık sayılı dakikalar kaldı ve gözler santra noktasında! Galatasaray - Fenerbahçe CANLI MAÇ yayın bilgileri ise futbolseverlerce araştırılmaya başlandı. Galatasaray Fenerbahçe CANLI MAÇ!


Sezona galibiyetle başlayan ve şuana kadar 2'si lig 2'si Avrupa ligi olmak üzere 4 maçını da kazanan Galatasaray, evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor! Erol Bulut yönetiminde sezona yeni transferleriyle moralli başlayan ancak son haftada 9 kişi kalan Hatayspor'a diş geçiremeyen Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanında hem galibiyet hem de moral arıyor. Galatasaray Fenerbahçe derbisinin başlamasına kısa bir süre kaldı ve heyecan dorukta!

Galatasaray - Fenerbahçe Canlı

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 27 Eylül Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak heyecan dolu derbiye, Koronavirüs önlemleri çerçevesinde seyirci alınmayacak. Galatasaray - Fenerbahçe derbisini hakem Ali Palabıyık ve yardımcıları yönetecek. Mücadelenin başlamasına kısa bir süre kala iki ekipte tam konsantre vaziyette galibiyet için sahaya çıkacak. 

Galatasaray Fenerbahçe derbisi yayıncı kuruluş Bein Sports HD 1 kanalından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak. Futbolseverler için dev derbinin yayıncısı başka bir tv kanalı bulunmamaktadır.

Galatasaray'da 3 Eksik

Galatasaray'da Emre Akbaba ve Fernando Muslera'nın yanı sıra son olarak Hajduk Split maçında da kadroya alınmayan ve arka adalesinde sorun yaşayan sol bek Marcelo Saracchi de bu akşam Fenerbahçe maç kadrosunda yer almıyor. 3 önemli isminden yoksun Fenerbahçe karşısına çıkacak Galatasaray'da sol bek pozisyonunda Martin Linnes'in görev alması beklenirken, kalede Fatih Öztürk yer alacak.

Samatta mı Falcao mu?

Galatasaray'da Falcao ve Diagne ikilisinden Falcao'nun ilk 11'de başlaması, Diagne'nin ise yedek oturması bekleniyor. Fenerbahçe cephesinde ise yeni transfer Mbwana Samatta'nın ayağının tozuyla Galatasaray'a karşı ilk 11'de forma şansı bulması bekleniyor. İki büyük golcünün mücadelesinde Falcao mu yoksa Samatta mı takımını sırtlayarak galibiyeti getirecek? Hep birlikte göreceğiz.

Taylan Antalyalı Göz Dolduruyor

Şuana kadar yeni sezonda oynanan ilk 4 maçta göz dolduran performansıyla alkış toplayan Taylan Antalyalı bu akşam Fenerbahçe derbisinde de ilk 11'de görev alacak. Teknik heyetin "sakinlik" uyarısı yaptığı Taylan Antalyalı'nın Fenerbahçe maç performansı merakla bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR