Galatasaray Alanyaspor maçını izle Bein Sports Jestyayın Taraftarium canlı maç izle

Galatasaray Alanyaspor maçını izle. Galatasaray Alanyaspor Bein sports maç izle. Süper Lig'de haftanın maçında Galatasaray Alanyaspor maç izle. Galatasaray Alanyaspor şifresiz maç yayını. Galatasaray Alanyaspor jestyayın izle! Galatasaray Alanyaspor netspor izle!

Galatasaray Alanyaspor maçını izle Bein Sports Jestyayın Taraftarium canlı maç izle
Yayın Tarihi: 19.10.2020 18:58:00

Galatasaray Alanyaspor maçını izle. Galatasaray Alanyaspor Bein sports maç izle. Süper Lig'de haftanın maçında Galatasaray Alanyaspor maç izle. Galatasaray Alanyaspor şifresiz maç yayını. Galatasaray Alanyaspor jestyayın izle! Galatasaray Alanyaspor netspor izle!

Galatasaray Alanyaspor maçını izle

Süper Lig'de heyecanlı bekleyiş bugün de devam ediyor. Süper Lig'in 5.haftasında karşı karşıya gelecek iki takımın randevusu, heyecan seviyesi yüksek ve çekişmeli bir karşılaşma sunuyor. Milli maçlar için verilen aradan önce Süper Lig'de ilk mağbuliyetini yaşayan Galatasaray, liderlik koltuğunda bulunan Aytemiz Alanyaspor'u yenerek taraftarından özür dileme hedefiyle sahaya çıkıyor. Galatasaray - Alanyaspor maçı canlı. Detaylar haberimizde sizlerle...

Şifresiz Galatasaray Alanyaspor maç izle Bein Sports 1 Jestyayın Netspor GS Alanya maç izle

Arda, Feghouli ve Belhanda yok!

Galatasaray'ın ilk 11'i: Fatih, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Etebo, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Babel, Falcao.

Süper Lig tarihinde Alanyaspor'u konuk ettiği dört maçtan da galibiyet elde eden Galatasaray, rakibinin filelerini 14 kez haavnlandırarak, 3,5 gol ortalamasına ulaştı. Galatasaray takımı ile oynadığı son Süper Lig maçında galibiyet elde eden Alanyaspor, daha önceki yedi müsabakanın altısında yenilgiye uğramıştı. Galatasaray ile Alanyaspor bu akşam da kozlarını paylaşıyor. Galatasaray son hafta aldığı Kasımpaşa mağlubiyetini unutturmak ve moral kazanmak isterken Akdeniz temsilcisinin tek istediği ise İstanbul'dan 1. sırada kalarak dönmek. 

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI CANLI!

Galatasaray ve Alanyaspor arasında Süper lig'in 5. haftasında oynanacak mücadele bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nun yöneteceği zorlu maçta iki ekipte mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkıyor. Galatasaray Alanyaspor maçına Türk Telekom Stadyumu ev sahipliği yapacak. Galatasaray Alanyaspor maçı beIN Sports HD 1 kanalından naklen yayınlanacak. Futbolseverler, zorlu müsabakayı Bein Connect platformu üzerinden üyelikleri ile de izleyebilecekler.

GALATASARAY-ALANYASPOR MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


GALATASARAY ALANYASPOR REKABET ANALİZİ

Galatasaray geçen sezon Süper Lig'deki en fazla farkı bulunan yenilgisini 4-1'lik skorla Alanyaspor takımından aldı. Süper Lig'de iki maçtır gol sevinci yaşayamayan Galatasaray takımı, uzun bir seriyi en son Roberto Mancini yönetiminde Mart 2014 tarihinde 3 maçla yaşamıştı. İstanbul takımlarına konuk olduğu son 3 Süper Lig maçından dört puan çıkaran Alanyaspor, daha önceki 15 karşılaşmasından aynı puanla ayrılabilmişti.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla net gol pozisyonu sağlayan iki takım Alanyaspor ve Galatasaray takımları oldu. Geride bıraktığımız haftalarda Alanyaspor 16, Galatasaray takımı ise 13 gol pozisyonu elde etti.

Galatasaray ve Alanyaspor aynı zamanda bu sezon en fazla isabetli şut çeken takımlar kategorisinde ilk iki sırada bulunuyor. Alanyaspor, 32 isabetli şutla zirvede yerini alırken, Galatasaray 26 isabetli şutla ikinci basamakta bulunuyor.

Younes Belhanda, Alanyaspor takımına karşı sahaya çıktıkları son dört Süper Lig karşılaşmasında da gole katkı sağlamayı başardı. Faslı futbolcu 1 gol ve 3 asist kaydetti. Galatasaray takımının santrforu Mbaye Diagne, Süper Lig kariyerinde Alanyaspor takımına karşı forma giydiği iki karşılaşmada birer gol sevinci yaşadı.

Alanyaspor formasını giyen Davidson, bu sezon Süper Lig'de hat-trick yapan ilk oyuncu konumuna ulaştı. Alanyaspor Süper Lig'e çıktığı 2016-2017 sezonundan bugüne kadar her maçta gol yediği takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Galatasaray, Akdeniz ekibi, rakibiyle oynadığı 8 maçta kalesinde 22 gol görmüş oldu.

BELHANDA VE FEGHOULİ OYNAYACAKLAR MI?

Bu akşam Alanyaspor'a karşı mücadele edecek Galatasaray'da Belhanda ve Feghouli'nin ilk 11'de yer alıp almayacağı merak ediliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in şans vermesi beklenirken bu 2 oyuncunun transfer sezonundaki tavırları ve maaş konusunda tüm oyuncuların %15 indirimi kabul etmesine karşın bu ikilinin indirime gitmemesi yönetimle aralarında sert rüzgarlar estirmişti. Belhanda ve Feghouli'den en azından sezonun yarısına kadar yararlanmak isteyen Terim ise oyuncuları kazanmak için ilk 11'de şans verecek.

ARDA TURAN İLK 11'DE

Teknik direktör Fatih Terim, Babel'i tamamen gözden çıkardı. Babel'i kadroda düşünmeyen teknik direktör Fatih Terim, Alanyaspor karşısında da Falcao'nun arkasında kanatlarda Arda Turan'ı oynatacak. Arda Turan'ın da maç performansı merakla bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR