Fransız Havayollarına ait uçakta Yolcu Kabin Memurunu Yumrukladı!

Fransız Air Transavia havayollarına ait bir uçakta kemer ikaz ışıkları sönmeden önce kabin koridorunda namaz kılan yolcu, namazını bitirdikten sonra kabin memurunu yumrukladı! Olay görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu!

Fransız Havayollarına ait uçakta Yolcu Kabin Memurunu Yumrukladı!
Yayın Tarihi: 22.08.2019 11:24:00

Fransa Air Transavia havayollarına ait ve rotası henüz bilinmeyen bir uçakta yer alan yolcu, kemer ikaz ışıkları yanmadan önce kabin koridorunda namaz kılmak istedi. Uçak harekete geçmeden önce namazını kılan yolcu, seccadesinin üstünde namaz kılarken önünde duran bir kabin memuru, namaz esnasında ona ve yandaki diğer kişilere bir şeyler söyledi.

Namazını bitiren yolcu, ani bir hamleyle, kabin memuruna sert bir yumruk attı. Kabin Memurunun hiç beklemediği anda uğradığı saldırı, sosyal medyada kınandı. Yolcunun Tunuslu olduğu iddiaları var. Ancak saldırgan yolcunun kim olduğuyla ilgili henüz net bir bilgi yok. 

Namazını kıldı ama Kabin Memurunu Yumrukladı!




Sosyal medyada bir anda yayılan görüntülere kullanıcılar "Böyle Müslümanlık olmaz." "Namazı kıldı ama saldırdıktan sonra bütün sevabı kaybetti." diyerek tepki gösterdi. Yolcunun, kabin memuruna karşı beklenmedik saldırısı, sosyal medyada tepkilere yol açtı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR